Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Sağ kulakta sorun

Hocam ben sadece sağ kulagimla ilgili sorun yaşıyorum 1 buçuk yıldır hangi doktora gittiysem sorun yok dendi gönderildim işitme testim de sorun yok 5 desibel çıkıyor ama benim sorunum mesela hocam salonda otururken pc den film izliyorum veya müzik dinliyorum hocam dinlerken gelen sesle aynı anda senkron Bi şekilde kulağımda bas sesi gokgurultusu sesi basınç gibi bir şey oluyor kulağımın içi seyiriyor sanki, bunlar esnedigim zaman sağ kulağımda da oluyor ve ayrıca 7.24 kulağımdan değişik tonda ses geliyor bunlar sadece sağ kulağımda oluyor. Hocam buradan tabiki tanı koymanızi beklemiyorum ama sizce neyden kaynaklı böyle sorunlar yaşıyor olabilirim?

19 Ağustos 2021 18:42
Op. Dr. Battal Tekin Doktora Sor

Op. Dr. Battal Tekin tarafından cevaplandı.

Çınlama.....

Merhaba.1 aydır sağ kulağımda çınlama var..kbb doktoru sorun olmadığını söyledi.işitme testi normal.kan değerleri normal..ilaç vermedi ve sorunun günlük yaşantımı etkiliyor.ne yapabilirim? Başka bir bölüme gitmemi tavsiye eder misiniz?teşekkürler

23 Haziran 2021 19:55
Op. Dr. Battal Tekin Doktora Sor

Op. Dr. Battal Tekin tarafından cevaplandı.

Kulaktan ses gelmesi

Hocam selamlar. Annem 50 yaşında. Kulağından ses gelme şikayetiyle KBB uzmanına gittik. Genelde geceleri olmak üzere gündüzleri de nadiren kulağından köpek bağırışı tarzı ince ses geldiğini söylüyor. Tinnitus ile birlikte ağrı da varmış. KBB'de odyoloji ile ilgili tüm testler normal çıktı. Daha sonra beyin MR'ı çekildi o da temiz çıktı. KBB uzmanı stresten olduğu şeklinde yorumladı. Açıkçası içimize pek sinmedi. Nedeni ne olabilir?

28 Mayıs 2021 12:01
Op. Dr. Battal Tekin Doktora Sor

Op. Dr. Battal Tekin tarafından cevaplandı.

kulak çınlama

Hocam iyi günler 5 gün önce kulağım dibinde iş yerinde makinadan gelen patlama sesiyle sağ kulağımda çınlama ve çok hafif bir işitme kaybı meydana geldi ilk 12 saatde doygunluk vardı o geçti doktora gittim 6000 ve 8000 hzlerde sağ kulağımda düşüş meydana geldiğni öğrendim doktorum kulak zarında herhangi bir hasar olmadğını söyledi.kortizonlu iğne ve vasoserc ilaç kullanmaya başladım. Genelde şiddete bağlı olan kulak hasarları geçiçi midir bunun süresi ne kadar uzayalabilir?

14 Mart 2021 04:12
Op. Dr. Battal Tekin Doktora Sor

Op. Dr. Battal Tekin tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube