Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 33 soru cevaplandı.

Kepçe kulak sorunu

Doktor bey benim kepçe kulak sorunum var sizinde yardımınızla bu sorunu çözmemiz mümkün mü?

27 Kasım 2021 19:02
Dr. Öğr. Üyesi Deniz Baklacı Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Deniz Baklacı tarafından cevaplandı.

Kulak ameliyatı

Merhaba hocam kepçe kulak sorunum var sacımı istediğim gibi yapamıyorum psikolojikmen rahatsız ediyor beni kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum yardımcı olur musunuz

1 Ocak 2021 10:32
Doç. Dr. Necati Enver Doktora Sor

Doç. Dr. Necati Enver tarafından cevaplandı.

Kulakta kızarıklık

Merhaba 15 yasındaki oğlumun kulağı küçükten beri kızarıyor ağrı yok sadece kıkırdakta sorunumuz kızarıyor ve yanıyor diyor kışın soğuk havada oluyor sadece sebebi ne olabilir ağrı akıntı hiç bir şey yok cevaplarsanız sevinirim.

23 Aralık 2020 00:00
Op. Dr. Battal Tekin Doktora Sor

Op. Dr. Battal Tekin tarafından cevaplandı.

randevu almak

deniz hocam mereba sizden randevu alcaktım fakat kazan devlet hastanesınden ayrılmıssınız hangi hastanedesiniz acaba simdiden tşk.

9 Temmuz 2020 13:21
Dr. Öğr. Üyesi Deniz Baklacı Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Deniz Baklacı tarafından cevaplandı.

Kepçe kulak

Hocam merhabalar. Virüs çıkmasan önce kepçe kulak sorunu için gelip muayene olmuştum. Bidaha gelmem için gün vermiştiniz ama virüs çıktığı için gelemedim. Şuan gelebilir miyim? Ameliyat yağıyor musunuz?

3 Haziran 2020 12:12
Doç. Dr. Yakup Yeğin Doktora Sor

Doç. Dr. Yakup Yeğin tarafından cevaplandı.

Kepçe kulak sırunu

Hocam İyi Günler. Yaklaşık 20 gün önce kulağıma bir darbe aldım ( dolap kapağı düştü ) kulağımda şişme oldu şu anda şişme az da olsa inmesine rağmen diğer kulağımla darbe aldığım kulak orantısız oldu bu şişlik daha da inermi hocam . Şimdiden saolun.

11 Nisan 2020 07:03
Op. Dr. Ercan Gündoğdu Doktora Sor

Op. Dr. Ercan Gündoğdu tarafından cevaplandı.

Kulak estetiği

Hocam iyi günler ben kepçe kulak estetiği olmak istiyorum iyileşme süreci ve fiyat hakkında bilgi alabilir miyim teşekkür ederim

30 Mart 2020 10:45
Prof. Dr. Mahmut Özkırış Doktora Sor

Prof. Dr. Mahmut Özkırış tarafından cevaplandı.

Kepçe kulak

Merhabalar. Dr hanım ben kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum rapor süresi ne kadar bir de nasıl bir süreç izliyor ameliyatı

13 Şubat 2020 18:45
Op. Dr. Ayşe Karakaya Doktora Sor

Op. Dr. Ayşe Karakaya tarafından cevaplandı.

Kulak zarı ve kemikcik onarımı

Hocam öncelikle merhabalar. Benim sol kulağım da küçük yaşta yüksek ateşten dolayı zar deliği oluştu. Bu ameliyatı 14_15 yaşlarında yapıldı ama Bn de tutmadı cocukluk aklıyla dikkat etmediğinden. Ancak şuan yaşım 25 ve muane oldugum da devlet hastanesi de sol kulak da zar yok ve kemikcikçe iletiminde sıkıntı oldugunu soyledi kemikcik ve sinirler saglam sadece onarım ve zar yapılması gerek devlet hastanesinde üni olmadıgı için imkanları sadece zar tedavisinde bulunuyorlar bnm aklıma takılan daha önceden bu tarz ameliyat oldugum için sorun olur mu ve ameliyatı size olmayı planlıyorum bu kemikcik onarım ve iletimi Artı zar yapımı yapıyormusunuz. Bu arada sol kulakta 40 db olcturdugum devlet hastanesinde

28 Ağustos 2019 17:31
Yrd. Doç. Dr. Fatih Sadıkoğlu Doktora Sor

Yrd. Doç. Dr. Fatih Sadıkoğlu tarafından cevaplandı.

Algılama problemi

Hocam merhaba babam 85 yaşında kulaklık kullandıgı halde algılamada problem oldugu ıçin bayayagı zorlanıyoruz .Nasıl bir tedavi önerirsiniz.Sizden randevu albilirmiyiz.Saygılar.

18 Ağustos 2019 00:32
Dr. Öğr. Üyesi Deniz Baklacı Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Deniz Baklacı tarafından cevaplandı.

DEVLET HASTANESİNDE KEPCE KULAK ?

Merhaba benım kulagımda kepcelik var 16 yaşındayım Devlet hastanelerinde ücretsiz diye duydum dogrumudur eyer dogru ıse yaptırıcam da?

9 Mart 2019 10:06
Prof. Dr. Özgür Kemal Doktora Sor

Prof. Dr. Özgür Kemal tarafından cevaplandı.

Timpanoplasti Ameliyatı

Sayın Necati Enver bey;benim 2 kulağımın da zarları delik.Sol kulağımdaki zarda delik daha büyük ve bir kısım kemikçiğe kadar ilerlemiş.Hastanenizde endoskopik timpanoplasti ameliyatı olabilir miyim?

14 Ocak 2019 21:24
Doç. Dr. Necati Enver Doktora Sor

Doç. Dr. Necati Enver tarafından cevaplandı.

Kulak yolları darlığı

İki kulagiminda kulak yolları toplu iğne ucu kadar olduğunu öğrendim ameliyat olmam gerekiyormuş sizin soyleyebileceginiz tavsiye ettiğiniz bir yol varmi?

25 Aralık 2018 10:29
Doç. Dr. Necati Enver Doktora Sor

Doç. Dr. Necati Enver tarafından cevaplandı.

Kepçe kulak operasyonu

Hocam merhaba benim 3 aylık bir bebeğim var doğuştan anne karnında sol kulak oluşumu tamamlanmamış olarak dünyaya geldi doktorumuz böbrek röntgenlerini inceledi temiz çıktı kulak memesi var kepçe kısmı bükülmüş olarak içerde tek kulak tan işitme sağlıyor şuan bu şehirde bu operasyon gerçekleşemeyeceği için sevk edildik tavsiyenize ihtiyacımız var dalınızda böyle bir vakka gerçekleştimi hangi hastahane ve doktoru tavsiye edersiniz ücreti nedir devlet karşılar mı şimdiden teşekkürler ????

24 Eylül 2018 16:56
Op. Dr. Emrah Çelik Doktora Sor

Op. Dr. Emrah Çelik tarafından cevaplandı.

Kepçe Kulak Ameliyatından 5 ay sonra kulağımına arkasında çıkan sivilce..

Merhabalar 16 yaşındayım. 5 ay önce Kepçe Kulak ameliyatı oldum. Ameliyat olduktan 1-2 ay sonra sol kulağımın arkasında siyah bi nokta gözüküyodu daha sonrasında elimle tuttuğumda hissettim. Doktoruma gittik ve onun kulağımın içinde kalması gereken dikişler olduğunu söyledi. Onu törpüledi ancak yine milimetrik bi şekilde dışarı çıktı. 1-2 gün önce elimle tuttuğumda onu hissedemedim ve gözükmüyorduda. Şu anda ise orada üzeri hafif beyaz (ucu çıkmış gibi gözüken) sivilce çıktı. Ancak kulağımın içinde kalması gereken dikiş gözükmğyor sadece sivilce var. Bu durum neyin göstergesidir. Cevaplarsanız mutlu olurum.

22 Haziran 2018 15:16
Op. Dr. Emrah Çelik Doktora Sor

Op. Dr. Emrah Çelik tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube