Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

ses tellerinde et oluşumu

Hocam merhaba. Annem 44 yaşında ses tellerinde et parçası olduğu ve bunun için de ameliyat olması gerektiği söylendi. Kapalı ameliyat gerçekleştirilecekmiş. Bunun riski ya da zararları ne olabilir? Biraz tedirginiz. Bizi aydınlatırsanız çok sevinirim. Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkürler..

30 Ekim 2015 19:20
Op. Dr. Ümit Evran Doktora Sor

Op. Dr. Ümit Evran tarafından cevaplandı.

merhaba hocam

geçen sene kulaklarımın ikisinde birden mantar ve iltihap oldu doktorum saç boyası -şampuandan olabilir dedi.çeşitli damlalar kremler merhemler .mantar ilaçları kullandım..iyileşir gibi oldu..ama tam rahatlamadı..şimdi arasıra bu ilaçlardan kullanıyorum.. Benim size asıl sormak istediğim bu ilaçları kullandıktan sonra kulaklarımda kulak mumu dediğiniz sarı madde artık bende hiç olmuyor.ve kaşıntılarda bitmiyor ..acaba kulak yolu mikroplara dahamı açık hale geliyor.ne yapmam lazım lütfen bir çare -yol gösterin bana ..çok sağolun..

24 Şubat 2015 14:55
Op. Dr. Ümit Evran Doktora Sor

Op. Dr. Ümit Evran tarafından cevaplandı.

eagle sendromu

Selamlar Doktor Bey,48 yaşındayım (erkek),sol çene altımdan başlayıp kulak ve başıma vuran ağrılar sebebi ile yapılan muayene ve tetkikler neticesinde eagle sendromu teşhisi koyuldu.Sol stiloid proçes 99mm,sağ ise 91mm olarak ölçüldü.Muayene olduğum doktorum iki farklı çözüm olduğu birincisinin ameliyat ile bunların kısaltılması (ancak çok ağrılı olabileceğini belirtti) diğerinin ise boyun ve kulakları rüzgardan kollamak,sert şeyler çiğnememek olduğunu söyledi.Tedavi için yapılabilecek farklı bir alternatif daha varmı ?

7 Kasım 2013 15:33
Op. Dr. Ümit Evran Doktora Sor

Op. Dr. Ümit Evran tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube