Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

7 yaş sfenoid sinüs

Merhaba, 7 yaşında sturge weber sendromu ve epilepsi hastası oğlumun şiddetli baş ağrıları ve turuncu halkalar görme şikayetleri nedeniyle çekilen mr sonucunda sfenoid sinüs sol bölümünü oblitere eden mukozal kalınlaşma, retansiyon kistleri ve sıvı koleksiyonu görülmektedir şeklinde belirtilmiş, ancak kbb muayenesinde sol sfenoid sinüsün gelişmemiş olduğu ve ağrı ve renk görmeyi açıklayacak Kbb patolojisi bulunmadığı belirtiliyor. Nasıl bir yol izlemeliyiz?

11 Temmuz 2017 19:05
Op. Dr. Kemal KEF Doktora Sor

Op. Dr. Kemal KEF tarafından cevaplandı.

Malkara Recep

Hocam merhaba ben Malkara dan uzman elektronik Recep.benim 35 aylık bi oğlum var.size 1 yıl kadar önce geldiğimizde çocukta geniz Eti büyümesi olduğunu ve zaman zaman olacağını söylemiştiniz.bu günlerde yine aynı problem var. Çünkü uyurken müthiş horlama 5-10 dak da bir derin nefes alma yapıyo.burun tıkalı ama kesinlikle mukus veya akıntı yok.8-10 yaşından önce müdahale etmememiz uygun demiştiniz.birde alerjik bir bünyeye sahip.inek sütü vs. Bende illadin sprey , nazoneks sprey, kongest şurup,zyrtec şurup ve okyanus suyu sprey olarak mevcut. Ne tavsiye edersiniz. Kolay gelsin iyi çalışmalar. Teşekkürler

20 Haziran 2017 05:48
Op. Dr. Kemal KEF Doktora Sor

Op. Dr. Kemal KEF tarafından cevaplandı.

Çocuğumu ne zaman getirmeliyim.

Doktor bey kızım küçüklüğünden beri sağ kulağında problem var şimdi 13 yaşında geçen sene ameliyatla tüp takıldı ama tekrar çökme olduğundan şuan hala devam ediyor problemleri.akşam kulak ağrısından sabahladık.sonra sizinde çoğu kişiye iyi geldiğinizi duydum.Ve araştırdım.kısmetse 15 tatilde Şubat'ın başında size getirmek istiyorum.calistigimdan dolayı sağlık ocağına götürdüm şimdilik. ilaçlar verdi.ilaçların bittiminde mi gösterelim size..Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şuan.sizlerede kolay gelsin doktor bey.

5 Ocak 2017 10:30
Op. Dr. Kemal KEF Doktora Sor

Op. Dr. Kemal KEF tarafından cevaplandı.

nefes sorun

1 ay önce burun eğrili ameliyatı oldum fakat yine burun sağ tarafta kanal içi dar sol taraf daha açık yine ağızdan nefes alıyorum sesim bide çok boğuk çıkıyor anlaşilmiyor kelimeler işitme kaybimda var kucuklukten beri yardımcı olursanız sevinirim

25 Aralık 2016 16:10
Op. Dr. Kemal KEF Doktora Sor

Op. Dr. Kemal KEF tarafından cevaplandı.

Kizim hakkında

Sn.hocam .ben kendim malkaraliyim. Benim 8 yaşında bir kızım var. 3.sinifa geçti. Ama bazı kelimeleri soyleyemiyor.ben bu kızımı kime götürmem gerekiyor. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.arkadaalarindan çok geei kalıyor banada bir tane emekli öğretmen agbimiz var kizima okumada yardımcı oluyor ama bir doktora göster dedi. Yardımcı olursaniz çok memnun olurum.

11 Ağustos 2016 22:36
Op. Dr. Kemal KEF Doktora Sor

Op. Dr. Kemal KEF tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube