Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Tansiyona bağlı burun kanaması?

Hocam.benim 16yasinda kiz kardeşim var tansiyon hastası.bu sabah 20dk burnu kanadı alnıma soğuk uygulama yaptım burnuna pamuk tıkadim ama 20dk sürdü, Akşamda hapsururken kanamaya başladı o da uzun sürdü tansiyon hapini sabah içmişti.Doktora gitmemek için direniyod.Bende çok korkuyorum ne yapmam.gerek çünkü ben çok korkuyorum Tansiyona bağlı burun kanamasina hep çok tehlikeli diyolar ne yapmaliyiz Tesekkur ederim.

21 Nisan 2016 20:36
Op. Dr. İsmail Nurhan Artel Doktora Sor

Op. Dr. İsmail Nurhan Artel tarafından cevaplandı.

Burun Kanaması

Merhaba Doktor Bey, ben 28 yaşındayım. Ergenlik dönemimde sebebi bilnmeyen burun kanamalarım vardı. 6 yıl kadar sonra yeniden başladı. Yakma işlemi uygulandı. en son 2010 da yaşadığım bu sorun yaklaşık 3 ay önce yeniden başladı. Kanamalarım genellikle yoğun oluyor ve sonrasında aşırı halsizlik oluyor. Önceleri sadece sol burnum kanadığı için yakma işlemi tekrar uygulandı. Bu işlemden bir hafta sonra sağ burnum kanamaya başladı. Kanamalarım çok nadir kendiliğinden geliyor. Genellikle burnumda sanki birikmiş bir tabaka varmış gibi hissedip temizlemek isterken kanama başlıyor. Ayrıca periferik arter teşhisi konuldu. Damarlarım biraz problemli. Bu durum açısından incelenmesi gerekebilir mi? Doktora görünmemizi yerinde olarak tavsiye ediyorsunuz...

3 Mayıs 2015 15:48
Op. Dr. İsmail Nurhan Artel Doktora Sor

Op. Dr. İsmail Nurhan Artel tarafından cevaplandı.

1 - 2 Aydır Burnumda ufak kanamalar oluyor!

Merhaba Hocam, Yaklaşık 2 aydır burnumda kanamalar oluyor du fakat bu aralar çoğaldı hatta bu sabah sümkürdüğümde pıhtı şeklinde kan geldi. Burnumun sol tarafı olduğu gibi kapalı yıllardır devamlı içi yara oluyor. Bi sabah kalktığımda yastığımda baya kan vardı ağızdan geldiğini tahmin ediyorum. Bunun sebebi ne olabilir ne yapmalıyız ?

29 Nisan 2014 12:30
Op. Dr. İsmail Nurhan Artel Doktora Sor

Op. Dr. İsmail Nurhan Artel tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube