Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sürekli Burnum Kanıyor

Merhaba Esra hanım. Benim sorunum küçük yaşımdan beri sürekli burnumun kanaması. Bu başta annem olmak üzere anne tarafımdan bir çok akrabamın sorunu. Bununla ilgili olarak değişik zamanlarda bir çok kez değişik doktorlara gittim. En son 5 ay önce gittiğim Memorial / Şişli'deki KBB doktoru Burak İ. Erdamar "Osler Weben Rendu Sendrumu" olduğum teşhisi ile ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ben kararsız kaldığım için size yazıyorum. Eğer problem Osler Weben Rendu Sendrumu ise tek tedavisi ameliyat mıdır? Alternatif tedavi yöntemi var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

20 Şubat 2015 22:50
Prof. Dr. Esra ERYAMAN Doktora Sor

Prof. Dr. Esra ERYAMAN tarafından cevaplandı.

Burun Kanaması

Gittiğim KBB uzmanı bana allerji olabileceğimi söyledi.Verdiği ilaçlar Avamys 27.5 mikrogram burun spreyi flutikazon furoat ve Desmont desloratadin/montelukast sodyum 5/10mg tablet.Burun spreyini sabah her burun deliğine 2 kez olmak üzere 4 kez sıkıyorum hapı ise akşamları bir tane alıyorum.İlaçlara başlayalı dün bir hafta oldu ancak burunmda kanama oldu.Şiddetli olarak sümkürünce yine kanıyor.İlaçları bırakmalımıyım?

24 Aralık 2014 09:46
Prof. Dr. Esra ERYAMAN Doktora Sor

Prof. Dr. Esra ERYAMAN tarafından cevaplandı.

burun kanamasi

Hocam merhabalar benim sikayetim ilk once burun yarasi ile basladi 3_4 aydir ara ara nuks ediyor.birde hocam burnumun icindeki salgilar kuruyor parca parca burnumu bosaltirken kanli olarak dusuyor bu aksamda biraz fazladan 3 4 damla kan geldi.bi yorumlayabilirmisiniz hocam..

21 Ocak 2014 17:11
Prof. Dr. Esra ERYAMAN Doktora Sor

Prof. Dr. Esra ERYAMAN tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube