Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

bilgi lütfen

Merhabalar hocam, bugün ağzımdan tükürükle birlikte kan geldi. daha sonra tükürdüğünde kan gelmedi. Hocam bu neden kaynaklanmaktadır? korkulacak bir şey mi (öksürük, mide bulantısı, karın ağrım yok sadece geceleri boğazımda yanma ve gıcıklanma var. Arada sırada midemde yanma oluyor.)

30 Mayıs 2020 21:09
Op. Dr. İlhan Eğilmez Doktora Sor

Op. Dr. İlhan Eğilmez tarafından cevaplandı.

Radyoloji sonucumda bir sorun var mı?

Merhaba hocam. Radyoloji sonucumda çıkan sonuç bu; HASTANIN PARANAZAL SİNÜS MULTİDEDEKTÖR BT İNCELEMESİ; İncelemede; aksiyel planda 3 mm kalınlıkta kesitler elde olunmuş olup, bu kesitlerden koronal planda rekonstrüksiyonlar yapılmıştır. Frontal sinüsler, sağ maksiller sinüs ve sfenoid sinüs kompartmanlarının havalanmaları normaldir. Ethmoid selüller ve sol maksiller sinüste minimal mukozal kalınlaşma izlenmektedir. Nazal septum hafif sola deviyedir. Nazal konkalar normaldir. Acaba bir sorun var mı? Şimdiden teşekkürler.

6 Kasım 2019 03:30
Op. Dr. İlhan Eğilmez Doktora Sor

Op. Dr. İlhan Eğilmez tarafından cevaplandı.

Kan kokusu

İyi günler hocam.31 yaşındayım ve ara ara burnuma kan kokusu geliyor.Burnumda herhangi bir kanama yok.Baş ağrısı yok veya nöbet tarzı birşey yok.Sizce neden kaynaklanıyor olabilir ve ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

20 Ekim 2019 17:22
Op. Dr. İlhan Eğilmez Doktora Sor

Op. Dr. İlhan Eğilmez tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube