Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Koku tat duyusu

Zeki bey ben 2 sene önce burun ameliyatı oldum Burun eti ve sinüzit dediler ama benim şikayetim koku tat duyum sürekli gidip geliyor.bu ameyatlada düzelmedi.koku hücreleri ölmüştür dedi doktor.ama öyle olsa gidip gelirmi.sudafed ve blondikor yada grip ilacı içtiğimde koku almam geliyor.kac sefer denedim.yilda buseferde bir hafta balgam sokuyorum. Tat ve koku duyum geri geliyor .sonra gene gidiyor.lutfen yardımcı olun bana.

1 Ağustos 2019 19:25
Op. Dr. Zeki Özsoy Doktora Sor

Op. Dr. Zeki Özsoy tarafından cevaplandı.

Gecmeyen bu durum...

Merhaba dr bey. Ben cok kotu bir durum icersindeyim. Bayagi uzun zamandir agzimda cok yogun ve ne yaparsam yapiyim gecmeyip hep agzimda olan bir koku var. Baktigimda dilimin ustunde kaziyabildigim, yesil sari bir tabaka goruyorum ama sonra yine oluyor. Bu yapiyor olabilir mi ve bu mantar olabilir mi, burnumda tikaniklik, genzimde akinti da var.

19 Haziran 2019 09:24
Op. Dr. Zeki Özsoy Doktora Sor

Op. Dr. Zeki Özsoy tarafından cevaplandı.

Yuzde Sislik

Hocam iyi gunler. Yuzumun sag tarafinda yani sag yanakta sislik bulunmakta.Dokunuldugunda hissedilen bi yapi var fakat sol tarafta boyle bise bulunmamakta.Plastik cerrahiye gittim ultrason ve tomografi cektirdim bise saptanmadi.Ayrica sinus vaters filmi cektirdim yine bise saptanmadi.Yuzumun o kismi yani sag taraf sivilceli.Cildiyeye gittim roaucctanne kullandim sivilceler kismen azaldi ama yine zaman zaman yuzumun sag tarafi kasinip sisiyor.Bu ne olabilir ve cozumu nedir?Bu sorunun kbb ile ilgili oldugu soylendi.

27 Ocak 2019 23:13
Op. Dr. Zeki Özsoy Doktora Sor

Op. Dr. Zeki Özsoy tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube