Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Burun ameliyati

Merhaba hocam açık teknikle yapilan burun ameliyatlarindan sonra burnun orta kısmında oluşan kesi izi için Contractubex yara izi kremini kulanmak sakıncalimidir yoksa faydasi varmidir sorumu cevaplarsaniz çok sevinirim şimdiden teşekürler .

3 Temmuz 2021 13:26
Prof. Dr. Tuncay Özçelik Doktora Sor

Prof. Dr. Tuncay Özçelik tarafından cevaplandı.

Burun hastalıkları

Merhaba hocam ismim Ömer. Hocam hanımım yaklaşık ikibuçuk ay önce üşütmüştü ve arkasındanda gribe tutulmuştu. Sonra kokulu geniz akıntısı gelmeye başladı, burnu tıkanmıştı ve baş ağrısıda çekiyordu. Geçmeyince kbb’dan doktora gittik. Doktor muayene edip tomografi istedi ve sonucu inceledikten sonra ilaç verdi ilaçtan sonra geçmezse ameliyat dedi ve geçmedi. Dediğim gibi o günden bugüne hala baş ağrısı burun tıkanıklığı ve kokulu geniz akıntısı devam ediyor. Durumdan çok muzdarip yardımcı olabilir misiniz acaba. Görüntüleme raporu Paranazal sinüs BT incelemesi Teknik: İntravenöz kontrast madde verilmeden koronal planda 3 mm kesit kalınlığı ve rekonstrüksiyon indeksi yapılan incelemede: Her iki frontal sinüs açıktır. Bilateral reses açıktır. ...

30 Mayıs 2019 09:54
Prof. Dr. Tuncay Özçelik Doktora Sor

Prof. Dr. Tuncay Özçelik tarafından cevaplandı.

Adenoid hiperplazi

Nazofrekans posterior duvarda yumuşak dolu kalın yerinde 1 cm olup artmıştır.her iki ruşen millet bossa obliteredir.bu gorunumler öncelikle adenoid hiperplaziyi düşündürmektedir.sag mastoid hücrelerin havalanmadi kaybolmuş ve efuzyon ile uyumlu sinyal değişiklikleri izlenmektedir.hocam bunların anlamı nedir.pet-ct istediler.eşim 39 yaşında erkek hasta.

3 Nisan 2018 00:58
Prof. Dr. Tuncay Özçelik Doktora Sor

Prof. Dr. Tuncay Özçelik tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube