Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

20 yaşındaki oğlumun burun etleri

iyi akşamlar sayın hocam oğlum 20 yaşında yüksek tansiyon problemleriyle bir takım tahlil kontrol vs herşeyden geçti tüm sonuçlar normal ancan kbb muayesinde burun etlerinin büyük ve burunda eğrilik olduğu tespit edildi. bu durum tansiyonu etkilermi teşekkürler.

11 Kasım 2013 00:00
Doç. Dr. Tekin Bağlam Doktora Sor

Doç. Dr. Tekin Bağlam tarafından cevaplandı.

Burun eti ve burun kemiği eğriliği

Merhabalar, kısa bir süre önce doktora gittim ve sağ tarafımın üstüne yattığımda sol, sol tarafa yattığımdaysa burnumun sağ tarafının tıkandığını, grip olduğunda burnumun beni çok daha fazla rahatsız ettiğini söyledim. Muayene yapıldı ve doktor burun etlerimde büyüme olduğunu ve burun kemiğinde bir eğrilik olduğunu söyledi... Ya poliklinikte küçük bir operasyonla bu etleri radyofrekansla yakarız ya da ameliyatla hem etleri hem de kemikteki eğriliği düzeltiriz dedi. Ameliyatı pek gözüm kesmediği için düşünmedim ama sonrası için sorun olur mu, sizin farklı bir çözüm öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.

6 Ekim 2013 21:09
Doç. Dr. Tekin Bağlam Doktora Sor

Doç. Dr. Tekin Bağlam tarafından cevaplandı.

Burun eti ve burun kemiği eğriliği

Merhabalar, kısa bir süre önce doktora gittim ve sağ tarafımın üstüne yattığımda sol, sol tarafa yattığımdaysa burnumun sağ tarafının tıkandığını, grip olduğunda burnumun beni çok daha fazla rahatsız ettiğini söyledim. Muayene yapıldı ve doktor burun etlerimde büyüme olduğunu ve burun kemiğinde bir eğrilik olduğunu söyledi... Ya poliklinikte küçük bir operasyonla bu etleri radyofrekansla yakarız ya da ameliyatla hem etleri hem de kemikteki eğriliği düzeltiriz dedi. Ameliyatı pek gözüm kesmediği için düşünmedim ama sonrası için sorun olur mu, sizin farklı bir çözüm öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür eder, iyi günler dilerim.

6 Ekim 2013 20:34
Doç. Dr. Tekin Bağlam Doktora Sor

Doç. Dr. Tekin Bağlam tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube