Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Burun dolgusu

Hocam iyi günler. Benim size bir kaç sorum olacaktı. Benim yüzüm çok asimetrik ve özellikle de burnum sol ve sağ profilden farklı görünüyor. Neden anlamamıyorum ama burnum sağdan bakınca daha büyük görünüyor.Bunu botoks ile simetrik yapmak mümkün müdür? Ve ben öğrenciyim bu durumu çok taktığım için halletmek istiyorum. Bu durumda ücretlendirme yaklaşık olarak nedir? Ve her bölge için ücret ayrı midir? Dişlerimi sıkıyorum bu yüzden mi bilmiyorum yüzümün sol alt kısmı daha köşeli ve asimetrik. Bunun düzeltilmesi de ayri ücret midir? Şimdiden teşekkürler.

13 Ağustos 2019 16:05
Op. Dr. Mehmet Ali Yorulmaz Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Ali Yorulmaz tarafından cevaplandı.

Burnumdan içeri bir şey girdi

Bugün burnumdan içeri bir şey girdi sinek mi anlayamadım sonra boğazımda bir düğümlenme oldu yüzüm karıncalandı sonra geçti ama suan kulağım ağrıyor gibi hissediyorum psikolojikte olabilir suanlık garip bir durum yok ama yine de doktora görünmeli miyim ?

17 Temmuz 2018 23:50
Op. Dr. Emrah Çelik Doktora Sor

Op. Dr. Emrah Çelik tarafından cevaplandı.

Boyunda kitle

Hocam iyi günler. 21 yaşındayım. Boynumun sol tarafında dışardan görünmeyen bir beze farkettim ne sert ne yumuşak ve sağa sola hareket ediyor. Yaklaşık 4 aydır var herhangi büyüme ağrı yapmadı. Ultrason sonucumu yorumlar mısınız. Kötü bir şey diye çok endişeleniyorum. Boyun sol kesiminde 12x7 MMlik hipoekoik düzgün sınırlı homojen solid naturde noduler lezyon izlenmektedir. Tiroid glandın her iki lobu ile istmus boyutları normal sınırlarda olup belirgin nodül formasyonu izlenmedi. Her iki tarafta submandibular gland boyutları normal sınırlarda olup parenkim ekojenitesi doğaldır.

11 Nisan 2018 15:32
Prof. Dr. Teoman Dal Doktora Sor

Prof. Dr. Teoman Dal tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube