Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Dilde batma kaşıntı

Hocam merhaba. Bugün aile hekimime boğazda ağrı/takılma hissi ve dilde batma hissi sebebiyle başvurdum. Farenjit dedi. Ve dil arkası dıl kökünde iltihap var dedi.Gargara ve antibiyotik verdi. Henüz antibiyotige baslamadim ama dilde kaşıntı ve batma hissi için doktorum bir şey demedi.yukarda söylediğim iltihapla mi ilgilidir bilgilendirir misiniz? Kolay gelsin.

18 Eylül 2020 22:17
Op. Dr. Derya GİRGİN Doktora Sor

Op. Dr. Derya GİRGİN tarafından cevaplandı.

Dilde papilla büyümesi

Derya hanım merhaba ben 26 yaşındayım. 2 3 aydır dilimin gerisinde papillalarımı farkettim sivilce gibi şişlikler. Daha önce öylemiydi haberim yok. Şimdi ise sanki boğazımda ekmek kırıntısı kalmış gibi hissediyorum sanırım o papillerden dolayı. sürekli yutkunma isteği boğaz temizleme isteği oluyor. Papillalar neden büyür ? Kötü bişey olma ihtimali var mıdır ? Karnonatla gargara yaptığımda his geçiyor gibi oluyor ama sonra tekrar başlıyor. Çok rahatsız oluyorum. Fikirleriniz benim için önemli teşekkür ederim.

23 Ağustos 2020 15:05
Op. Dr. Derya GİRGİN Doktora Sor

Op. Dr. Derya GİRGİN tarafından cevaplandı.

lütfen bilgi

Merhabalar hocam, bugün ağzımdan tükürükle birlikte kan geldi. daha sonra tükürdüğünde kan gelmedi. Hocam bu neden kaynaklanmaktadır? korkulacak bir şey mi (öksürük, mide bulantısı, karın ağrım yok sadece geceleri boğazımda yanma ve gıcıklanma var. Arada sırada midemde yanma oluyor.)

30 Mayıs 2020 20:46
Op. Dr. Derya GİRGİN Doktora Sor

Op. Dr. Derya GİRGİN tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube