Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Boyunda ağrı

3-4 gündür sağ taraf kulağımın aşağidan baslayarak nefes borusu olan kısıma yani sola dogru asagiya inen bir ağrı var nefes aldıkca hızlı hareket ettikce daha cok artiyor ne yapabilirim ?

28 Temmuz 2016 01:35
Op. Dr. İrfan Gözübüyük Doktora Sor

Op. Dr. İrfan Gözübüyük tarafından cevaplandı.

Boğaz ağrısı, öksürük

Hocam 48 yaşında annem var boğazlarında şişlik olmamasına rağmen ciğerlerindede hiç birşey yok ama kuru bir öksürük oluyor. Tansiyon ilacı yapabilir dedi doktor değiştirdiler ama yine yapıyor.Kulaklarında pislik kulak zarına yapışmış gliserin damla verdi kullan temizleyelim dediler. Bu yapabilirmi? Bir de hocam tam kulağını arkasın boynuna yakın tarafda keskin bir ağrı oluyor. Bunların bir bağlantısı olabilirmi? Neler yapabiliriz?

11 Temmuz 2016 08:25
Op. Dr. İrfan Gözübüyük Doktora Sor

Op. Dr. İrfan Gözübüyük tarafından cevaplandı.

boğazda gıcık vb.

Hocam merhaba, yaklaşık 10 senedir aşağıdaki şikayetlerim var: boğazda tıkanma ve darlık hissi sürekli boğaz temizleme burundan genizi çekerek boğaz temizleme sürekli ıkınma Bir çok KBB doktoruna gözüktüm boğazıma bakıp kronik farenjit deyip geçiştiriyorlar. Burnumda deviasyon, et büyümesi vb. mevcut değil. Eskiden ağzıma nadirde olsa acı su geliyordu ama şimdi pek gelmiyor ama her ihtimale karşı reflü ile alakalı mı diye endoskopi yaptırdım. *** *** ** tarihinde Üniversite hastanesini endoskopi raporu: Sonuç: ÖZOFAGUS: Özofagus mukozasının rengi ve yapısı doğaldı. Özafagus distalde 5 mm den kısa 2 adet erozyon izlendi. Z çizgisi ön kesici dişlerden itibaren 38 cm geçilmektedir. 1 cm altında diyafragma kıskacı kasılmaktadır. MİDE: Retroflek...

10 Kasım 2015 01:19
Op. Dr. İrfan Gözübüyük Doktora Sor

Op. Dr. İrfan Gözübüyük tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube