Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Nazal Septum Deviasyonu

Merhaba. K.B.B muayenemden sonra burnumda nazal septum deviasyonu ve sol kulagımda östaki borusu tıkanıklığı çıktı. Sorum bu sorunlar mide bulantısı halsizlik ve sanki denge sorunum varmış gibi hissettirir mi ?

10 Mart 2018 14:59
Op. Dr. Gürol Gültekin Doktora Sor

Op. Dr. Gürol Gültekin tarafından cevaplandı.

baş dönmesi

Doktor bey iyi calismalar dilerim. Benim sıkıntım baş dönmesi ve şiddetli mide bulantısı ile birlikte kulakta basınç ve üzerinde bir perde varmis hissi bu yüzden yaşam kalitem düştü. Ayrıca servisten inince sola cektirerek yürüyorum yere doğru egilince de burun üstü çıkılacak gibi oluyorum sizce nedeni nedir simdiden tesekkur ederim.

20 Nisan 2016 20:12
Op. Dr. Gürol Gültekin Doktora Sor

Op. Dr. Gürol Gültekin tarafından cevaplandı.

lütven yardim edin

Mrb ben 31 yasinda bir bayanim gecen sene bir grip gecirmistim biraz agir gecmisti birden carsidayken basim döndu sarhos gibi oldum ve kusmalarim basladi acile gittik hemen serum takildi doktorlar vertigo olabilcegini soylediler daha sonra bunun uzerine baska bir hastaneye gittim kulagimda basinc ve duyma testi yapildi normal dediler daha sonra yine bir yere gittim vertigo diye bu seferde boyun duzlesmesi olabilir oda bas donmesi yapar dediler emara girdim boyun fitigi cikti baslangici bu sefer beyin cerrahina gittim durumumu anlattim boyun agrilarin olur ama bas donmesi yapmaz bu dedi artik ne yapacagimi kimin ne dedigine inanacagimi sasirdim en son olarak tekrar kbb gittim anlattim oda bir iki test yapti kafami falan cevirdi guatr testi y...

14 Ağustos 2014 02:15
Op. Dr. Gürol Gültekin Doktora Sor

Op. Dr. Gürol Gültekin tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube