Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Boyunda kitle

Merhaba ben 18 yasindayim. Yaklasik 2 ay önce tesadüfen boynumda kitle fark ettim. Dokununca bilye gibi oynuyor,elastik yapili, nohuttan biraz daha küçük. Agri yapmadi hic. Kbb uzmanina gittiğimde elle muayene etti önemli bir sey olmadigini söyledi ve Aksef 500mg yazdi. Bir daha kontrole de cagirmadi. 7 gün boyunca kullandim ama hicbir degisme olmadi, büyümedi de. Artik iyice endiselenmeye basladim. Tümör olmuş olsa doktorun fark etmeme olasiligi var mıdır? Ciddiye alip baska doktora gitmeli miyim ? Cevabiniz için şimdiden teşekkür ederim.

7 Mart 2016 00:06
Prof. Dr. İsmail Külahlı Doktora Sor

Prof. Dr. İsmail Külahlı tarafından cevaplandı.

Çene kemiği altında hareketli kitle

Merhabalar doktor bey 6 ay gibi bir süredir çene kemiğinin içine doğru kaçan sağda ve solda olmak üzere ve boyutları neredeyse aynı ağrısız kitle olduğunu düşündüğüm bir anormallik var. Başımı öne doğru eğip çenemin altına doğru ellerimi aşağıdan yukarıya yönüne hareket ettirdiğimde bu kitlelerin farkına varıyorum. Bunlarla ilgili yoğun endişelerim var. Yapmam gerekenler ile ilgili önerilerinizi bekliyorum. Endişelenmemi gerektirecek çok vahim bir durum söz konusu mudur? Teşekkür ederim..

20 Şubat 2015 02:26
Prof. Dr. İsmail Külahlı Doktora Sor

Prof. Dr. İsmail Külahlı tarafından cevaplandı.

erkek arkadasımın boynunda tümör oldugu söylenmiş ve endişeleniyorum

erkek arkadasım 1 ay önce 45 günlük bi eğitim süresi icin izmire gitmişti. sigara bırakmak için bir doktora gittiğinde ise arkadasımın boynundaki şişlik doktorun dıkkatını cekmiş. ama gözle görülecek gibi değil hiç farketmedim daha önce.. boynunun sağ tarafında biri üstte biri altta iki tümör ve sol tarafnda ise tek tümör oldugunu söylemişler.. bana bu kadarını söyledi... tam bir sigara bagımlısı.. suan ilaç kullanıyor bırakmak için.. bu tümör yaygınlık göstermiş olabilir mi kötü huylu denilebilir mi ? Babasınıda kanserden kaybetti

19 Mayıs 2014 02:23
Prof. Dr. İsmail Külahlı Doktora Sor

Prof. Dr. İsmail Külahlı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube