Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Başın arkasınsa ve kulakta sancı

Merhaba hocam 22 yaşındayım 3 gündür başımın sağ arka tarafında arada bir sancı hissediyorum ağrı kadar rahatsız edici değil bazen sola geçiyor ama çok nadir genellikle sağ da , aynı şekilde hocam başımın sağ arkasında sancı bitince bu sefer kulağımın içinde sancı oluyor sanki kulağıma kulak çöpünü çok ittirdiğimde acı olur aynı o şekil bir sancı bunun sebebi ne olabilir acaba hocam çok garip anlam veremedim duşta kulağıma genellikle su kaçıyor ama bunu kafamı sallayıp çıkarıyorum , sancı bazen hiç yok bazen böyle 5 saniye sürüyor ilginç bir sancı. İnternette beyin tümörü belirtisi diyor korkutuyor hocam.

27 Şubat 2021 01:54
Op. Dr. Battal Tekin Doktora Sor

Op. Dr. Battal Tekin tarafından cevaplandı.

sinizüt baş ağrısı

merhaba hocam baş ağrısı şikayetiyle nörolojiye gittim mr çektiler .Baş ağrımın nedeni migren çıktı tedaviye başladık ama beni kbb uzmanına yönlerdi mr sonucu çıktı yorumlarsanız sevinirim . -Sağ maksiller sinüste mukozal kalınlaşma mevcuttur. Nazal septumda deviyasyon mevcuttur. İnferior konkalar hipertrofiktir.

2 Şubat 2021 16:11
Op. Dr. Battal Tekin Doktora Sor

Op. Dr. Battal Tekin tarafından cevaplandı.

Hapsiramamak

Hocam merhaba ben covit geçirdim koku kaybi yaşadım bi gün sumkururken kulaklarımda çınlama hissettim ajandada kafamı öne eğdigim zaman kafama ağırlık geliyor hapşırik geliyor geri gidiyor sizce muayene olmalimiyim gözlerimde kuruluk var ama bulanık görüyor burundan kaynaklı bulanıklık olabilirmi

6 Ocak 2021 13:22
Op. Dr. Battal Tekin Doktora Sor

Op. Dr. Battal Tekin tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube