Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

iyi çalışmalar

İyi çalışmalar atilla bey ; boğazımda sol tarafta içerde küçük leblebi büyüklüğünde bir şey var ve acı hissi ile takılmalar , grip sonrası meydana geldi ben atlatamadığımı ve bademcik sorunu diye düşünüyorum.Ama uzman birine sormak daha sağlıklı olur diye düşündüm. bu konuda yardımcı olurmusunuz.

5 Kasım 2015 13:39
Op. Dr. Atilla Şengör Doktora Sor

Op. Dr. Atilla Şengör tarafından cevaplandı.

Kulak agrisi

Mrh dun endoskopi yaptirdim sabah kulak agrisiyla uyandim.endoskopiden once boaz enfeksiyonu gecirmistim nurofen sefklav ilaclarini kullandim penisilin ignesi yapildi. Endoskopiyi yapan doktorum ilaclarim biittikten 10 sonra islemi (dun)yapti. Bugun sag kulagim agriyor islak mis hissi var sizce ne yapmaliyim

17 Ekim 2015 08:33
Op. Dr. Atilla Şengör Doktora Sor

Op. Dr. Atilla Şengör tarafından cevaplandı.

BADEMCİKTE ET PARÇASI

MRBLAR DR BEY 10 YAŞINDA KIZIM VAR VE 1,5 YIL ÖNDE BADEMCİK ŞİŞMESİ İLE AİLE HEKİMİNE GİTTİK AİLE HEKİMİ BADEMCİĞİNDE TOPLU İĞNE UCU KADAR ET PARÇASI GÖRDÜ VE DERHAL Bİ K.B.B UZMANINA GÖRÜNÜN DEDİ KORKUTTU BİZİ.HEMEN BULUNDUĞUMUZ ŞEHİRDEKİ DEVLET HASTANESİNE VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE GÖTÜRDÜM KIZIMI .SADECE BAKARAK HİÇBİR TETKİK YAPILMADAN ÖNEMLİ BİR PARÇA OLMADIĞINI BÜYÜYÜP BÜYÜMEDİĞİNİ İZLEMEMİZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER.ACABA NEDİR O ET PARÇASI ÇOK ENDİŞELENİYORUM BEN HALA ..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER .

8 Ekim 2015 11:24
Op. Dr. Atilla Şengör Doktora Sor

Op. Dr. Atilla Şengör tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube