Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Aylardır Geçmeyen boğaz ağrısı halsizlik

Sayın hocam merhabalar benim yaklaşık 2 aydır halsizlik boğaz yanması (boğazda kızarıklık) sanki boğazda tükürük varmış gibi hissetme şikayetlerim var (bunlar dışında sorunum yok) öncelikle faranjit teşhisi kondu dalman burun damlası sef diye antibiyotik kullandım geçmedi en son augmentin bid diye antibiyotik kullandım yine işe yaramadı++ belki boğaz reflüsü tarzı bir şeydir diye gaviscon ve nexstep te kullandım. acaba yanlış mı teşhis konuyor sizce hastalığım ne 2 aydır hayatım inanılmaz kalitesizleşti. Ama öksürük burun akıntısı ses kısıklığı filan bunların hiçbiri yok. Uyku apnesi tarzı bir şey olsa uykumda horlama da yok sizce benim hastalığım nedir hocam lütfen cevaplayın teşekkürler.

8 Kasım 2021 13:40
Op. Dr. Özge Tarhan Doktora Sor

Op. Dr. Özge Tarhan tarafından cevaplandı.

Bademcik kisti

Hocam merhaba sorum biraz uzun olacak ama yardımcı olursanız çok sevinirim.Bundan 2 ay önce sağ bademcigimde sarı yada beyaz gibi küçük birsey gördüm önce önemsemedim, geçmeyince bir devlet hastanesinde muayene oldum .Bana kistik olabilir diye düşündüm ama bademcik taşına benziyor diyip gargara verip yolladılar.Gargarayi kullandım geçmedi başka bir yerden randevu aldm oradaki doktor ise bademcik kisti ama önemli birsey değil büyüme olursa alırız dedi.Benim kafam karıştı hocam eğer kistse kansere çevirme durumu olabilir mi.Onu oradan hemen aldirsam olur mu.Lütfen yardım ederseniz çok sevinirim hocam.

23 Ekim 2021 02:20
Op. Dr. Özge Tarhan Doktora Sor

Op. Dr. Özge Tarhan tarafından cevaplandı.

BADEMCİK AMELİYATI YILLAR SONRA

Hocam saygılar.. Sayın hocam 7 yaşında bademciklerim alındı ve yıllar sonra sol bademciğim orda tat tomurcuğuna benzer şekilde yapılar çıktı kılcal damarlı şekilde ama rahatsızlık şikayetim yok kanama felan 2 3 kulak burun boğaza gittim zararsız olduğunu ve bademcik ameliyatından yıllar sonra öyle olabilir korkma dediler aklıma takıldı şimdide hocam sizce normal mi ve sol tat tomurcuklarım sağa göre 1 kat büyük sizce zararlımıdır hocam saygılar..

21 Ağustos 2021 10:32
Op. Dr. Özge Tarhan Doktora Sor

Op. Dr. Özge Tarhan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube