Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Allerjik Rinit

Merhabalar; Burnumda tıkanıklık, burun içinde şişme var. Muayene eden doktorlarım geniz akıntısı olduğunu da söyledi. Gece burnumda nefes alamadığım için sürekli yorgun uykusuzluk ve baş ağrısı oluyor. ALLERJİK RİNİT tanısı konuldu. Burunda eğrilik yok. Bir defa et aldırdım, bir defa kemik aldırdım burun içinden. AERIUS, RINOCLENIL, AVAMYS, NAZOSTER, RİSONEL, İLİADİN spreylerini kullandım. Tuzlu su denedim. Ama bir süre sonra etkisiz kalıyor. Ayrıca koku alma yok denecek kadar az. Burnumdan nefes alamadığım için sürekli rahatsızlık çekiyorum. Siz değerli doktorların bilgi yardımlarını bekliyorum ne yapmam lazım.

18 Eylül 2017 12:08
Prof. Dr. İsmail Külahlı Doktora Sor

Prof. Dr. İsmail Külahlı tarafından cevaplandı.

biozerans tedavisi

Merhaba bir ay önce biozerans detoksifikasyon terapisi oldum tek seans hapşırığımı kesti hapşırığım refleks gibi kayboluyor neden acaba artık hapşıramıycakmıyım alerjik dimiyim vardı

21 Nisan 2016 23:04
Prof. Dr. İsmail Külahlı Doktora Sor

Prof. Dr. İsmail Külahlı tarafından cevaplandı.

Şimdiden Teşekkürler

Hocam 3 yıldır Elbistanda yaşıyoruz.Eşim buraya geldiğimizden beri sürekli hapşırma,burun akıntısı,akıntı öncesi burunda tıkanıklık şikayeti yaşıyor.Ankara üniv.Allerji Prof.Zeynep MISIRLIGİL'e gittik alllerji testi,deri testi,bronş provokasyon testi yaptı.Birşey çıkmadı,Awayms sprey,Lexsmont verdi,Tekrar sıkıntı olursa kbb uzmanına gitmemizi önerdi.bir kaç kbb operatör dr.gittik.Antiallerjik ilaçlar önerdiler.Sorunumuz çözülmedi.Yaz kış devam ediyor.Sizin öneriniz ne olur.

10 Aralık 2015 14:46
Prof. Dr. İsmail Külahlı Doktora Sor

Prof. Dr. İsmail Külahlı tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube