Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

1 gün kan tükürdüm

Merhabalar. Yazın kan tükürmeye başladım 1 gün boyunca kan tükürdum doktor nedenini bulamadı garip bir hasta oldugumu söyledi. Sağ bademcigin altında bir damar çatlamış. Kanın ordan geldiğini söyledi. Mr ve tomografi sonuçlarından birşey çıkmadı kan testide yaptı aşırı sayılacak bi kan kaybetmemisim ama insan korkuyor 1 gün boyunca durmaksizn kanadı boğazımda dediği yerde akıntıyı hissettim sürekli kan aktığını hissettim migdemde gelen bi kanama değil boğazımdaki çatlaktan gelen bir kanama bunun nedeni ne olabilir? Tekrar olmasından korkuyorum psikolojim bozuldu. Bundan 6-7 sene öncede bademciklerim patlamıştı o zaman da sürekli kan tükürmüştüm.

10 Kasım 2017 14:14
Op. Dr. Kemal KEF Doktora Sor

Op. Dr. Kemal KEF tarafından cevaplandı.

Bademcik Ameliyati

Hocam 21 yaşındayım normalde hiç sıkıntısını yaşamadığım bademcik rahatsızlığını bu yıl inanılmaz yaşadım 2 ay önce bademcik ameliyati oldum ama rahatsızlığım geçmedi 1 hafta arayla boğazım sürekli iltihaplaniyor yani tam 1 yıldır sürekli hastayım nedeni ne olabilir?

11 Ekim 2017 01:37
Op. Dr. Kemal KEF Doktora Sor

Op. Dr. Kemal KEF tarafından cevaplandı.

Yutkunma güçlüğü çekiyorum ne yapmam gerekli

7 aydır yutkunma guclugu yaşıyorum gittiğim KBB hekimim ufak bir alerjik reaksiyon dedi fakat içtiğim ilaçlar ise yaramadı bende başka bir KBB hekimine çıktım orada bogazima uzun ince bir hortumla bakıldı boğazın temiz dendi belki yemek borunla ilgili bir sorun var dir deyip beni dahiliyeye yönlendirdiler orada da boğazımdan ultrason istendi sonuç yine temiz çıktı ilaç yazdı ve geçmezse psikolojik olabilir bi psikyatriye çık psikolojik değilse dahiliyeye tekrar gel bu sefer miden de sorun olabilir endoskopi çekeceğiz diyorlar psikyatriye çıktım böyle olaylar bütün teşhislerin tekniklerin yapılıp sonuçların herseyin yapılıp temiz çıkıp bir tanıya varilmamasi sonucu bana gelmen gerekiyor du dedi benlik bir durumun yok sen daha iyi bir KBB hek...

28 Ekim 2016 23:43
Op. Dr. Kemal KEF Doktora Sor

Op. Dr. Kemal KEF tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube