Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Endoskopik timpolapilasti

Değerli hocam kulak zarımda tranvaya bağlı delik mevcut muayene oluğum doktorlar deliğin biraz büyük olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler.Siz acaba endoskopik kulak zarı ameliyatı yalıyormusunuz..

13 Aralık 2021 00:55
Doç. Dr. Bayram Şahin Doktora Sor

Doç. Dr. Bayram Şahin tarafından cevaplandı.

GEÇMEYEN BOĞAZ AĞRILARI

Hocam Merhabalar, Yaklaşık 6-7 ay önce endoskopi ve kolonoskopi oldum mide de yaygın gastrit ve kardiya gevşekliği tanısı koyuldu. Bu olaydan 6-7 ay sonra boğazlarımda enfeksiyon oldu sürekli ağrı falan vardı. Augmetin ilacını kullandım boğazlarda efeksiyon gitti ancak ağrı ve rahatsızlıklar gitmedi. Dedim 1 hafta sonra gider gitmedi 2 ay, 3 ay 4 ay oldu yok hocam gitmedi artık psikolojik olarak çöküşe geçtim sabahtan akşama kadar sürekli boğazımda rahatsızlık, yanma, ağrı ve kaşınma var yaklaşık 5 aydır bunu yaşıyorum. 3 tane farklı KBB doktoruna gittim burnumda kist olduğunu ve eğrilik bulunduğunu söylediler .iğne antibiyotik verdiler yok hocam geçmedi. İlaç verdiler yok geçmiyor. Boğazıma film ile baktılar yine bir şey yok. dedim herhald...

9 Nisan 2021 20:12
Doç. Dr. Bayram Şahin Doktora Sor

Doç. Dr. Bayram Şahin tarafından cevaplandı.

Yardım edin

Merhabalar Hocam ben damak yarığı olarak doğdum 3 defa ameliyat oldum fakat damağımda 2 adet fistül var yemek yerken burnumdan geliyor ve Boğaz’dan konuşuyorum boğuk konuşmama neden oluyor bu durum ayritten burnum sag tarafı tıkalı sol tarafından nefes alıyorum kemik eğriliği var bu konuda tedavi olabilme düzelme şansı varmı beni en cok rahatsız eden konuşma bozukluğu bu durum burundan genizden konuşmama neden oluyor yardımcı olursanız size muayene olmak istiyorum birçok doktor bu şekilde devam etmemi söyledi cok sıkıntı yaşıyorum teşekkürler.

6 Temmuz 2019 11:52
Doç. Dr. Bayram Şahin Doktora Sor

Doç. Dr. Bayram Şahin tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube