Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

boğaz yanması,kuruluk,kızarıklık

merhaba bu zor günlerde uzaktanda olsa destek olduğunuz için sizlere teşekkürederim. Sevgili hocalarım 14 gündür boğazda kuruluk oluyor ara ara ve yanma hissediyorum. İşim gereği kronik faranjit ve toza alerjim var. pastil ve spreyi 1 hafta boyunca kullandım daha sonra 1 hafta önce boğazımda cisim varmış gibi hissetim baktığımda küçük dilin şişdiğini gördüm gargar ve ağrı kesicilerle durumu hafiflettim fakat boğazımdaki yanma,kuruluk (3 4 litre içmeme rağmen devam eden) ve kızarıklıklar geçmedi. 14 gündür evde biraz havasız bir ortamdayım malüm corona olduğu için ateş öksürük yok ne yapıcağımı bilemiyorum sizlerin fikirlerini düşüncelerini bekliyorum saygılar sevgiler.

4 Nisan 2020 23:18
Op. Dr. Muammer Öztürk Doktora Sor

Op. Dr. Muammer Öztürk tarafından cevaplandı.

bogaz hastalıgı

iyi günler benim şikayetim yaklaşık 2.5 haftadır sürekli kusuyorum doktora gittim sinizitüm vardı sinusler dolmus tomografi çektiler beyin tomografisi ordanda sadece sinüzit çıktı dedi antibiyotik tedaviden sonra gine geçmedi gine antibiyotik tedavi verdi kusma gine aynı genelikle sabahları oluyo bu sıra çogaldı hafif gırlak arısıda olmaya başladı napcamı bilmiyorum

23 Aralık 2017 15:25
Op. Dr. Muammer Öztürk Doktora Sor

Op. Dr. Muammer Öztürk tarafından cevaplandı.

Hodgkin lenfoma

Hocam pretrakeal bölgede en büyüğü 22 mm hipermetabolik LAP kitleleri saptanmışstır(SUVmax=10.06) sağ parasternal alanlarda en büyüğü 26 mm LAP izlenmekte(SUVmax=16.94) Cevaplarsanız sevinirim ))

21 Aralık 2017 18:31
Op. Dr. Muammer Öztürk Doktora Sor

Op. Dr. Muammer Öztürk tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube