Klinik Nörofizyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

sinir hasarı

sayın hocam *** *** ** tarihinde sol bacağımdam varis ameliyatı oldum. ameliyat raporumda hastanın genel anestezi altında ultrason eşliğinde safen veni tespit edildi. kateter ile safen vene girildi.safenofemoral bileşkeye kadar gayt gönderildi ve lazer ablasyon kiti safen içinde ilerletildi ve endolazer uygulaması yapıldı pakeleri olan hasatay 2 adet pake ekzisyanu yapıldı. ameliyattan sonra bacağımda yanma hisssi şişkinlik dolgu hissi oldu. doktora gittiğimde pıhtılaşma olduğu söylendi. ama şikayetlerim geçmedi 5 ay sonra *** *** ** tarihinde tekrar gittim doktora ultrasonla bakıldı damarlarımda bir tıkanıklık gözükmediği pıhtılaşmanın olmadığı yanlız ameliyat esnasında lazerle siniri yakmış olabiliriz denildi nörolojiye muayene olmamı söy...

16 Mayıs 2014 13:36
Prof. Dr. Zeki Gökçil Doktora Sor

Prof. Dr. Zeki Gökçil tarafından cevaplandı.

marelgia parestetika

Merhaba, sezeryan ameliyatı sonrası scar endometsiozis ameliyatı olmak zorunda kaldım. Scar endometriosiz ameliyatından sonra zamanla bacağımın dizimden kalçama kadar ön-sağ yan kısmında sızlama-yanma-bastırmakla ağrı tarzında şikayetlerim oluyor. EMG de birşey çıkmadı. Bunun tedavisi mevcut mudur? kendi kendine geçer mi?

2 Şubat 2014 00:28
Prof. Dr. Zeki Gökçil Doktora Sor

Prof. Dr. Zeki Gökçil tarafından cevaplandı.

bacak sallama

hocam iyi günler öncelikle. ben önceden derslerde bacaklarımı sürekli sırada otururken sallıyordum. stresten dolayı şimdilerde ise sol bacağımı belirli bir ritim olarak sallayamıyorum. sürekli aynı hızda sallayamıyorum acaba ne yapmalıyım? neden olabilir?

26 Ocak 2014 15:57
Prof. Dr. Zeki Gökçil Doktora Sor

Prof. Dr. Zeki Gökçil tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube