Sorularda Ara

Kardiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hızlı nabız

Saygı değer doktorum;Benim hanımın 1 dakikadaki kalp atışı sayısı 101 çıkıyor.Bu normalmidir.Ayrıca eşim zaman zaman göğsünün daraldığını ve nefes lmakta zorlandığını söylüyor. Bizi bu konuda bilgilendirip yönlendirirseniz müteşekkir olurum.İlginize şimdiden çook teşekkür ediyor ,üstün başarılar diliyorum.Selamlar sevgiler.

19 Aralık 2011 14:22
Uzm. Dr. Sadık Duran Doktora Sor

Uzm. Dr. Sadık Duran tarafından cevaplandı.

öncelikle teşekkürler bende bir kaç aydır ayaklarımda kollarımda bazen boyn

öncelikle teşekkürler bende bir kaç aydır ayaklarımda kollarımda bazen boynumda ani ağrılar giriyor ve bir süre sonra geçiyor şiddetli hapşurduğumda ve öksürdüğümde kollarım sızlıyor acaba damarlarımda bir sorun mu var 5 yıldır sigara kullanıyorum boyum 195 kilom da 130 aşırı kilodan mı kaynaklanıyor 6 ay falan önce doktora gittiğimde aşırı kilodan kalp büyümesi var zayıflayacaksın demişti. acaba kalp le bir ilgisi olabilir mi doktora gitmekten korkuyorum ciddi bir durumsa dediklerinizle yönelec

2 Ocak 2011 23:57
Uzm. Dr. Sadık Duran Doktora Sor

Uzm. Dr. Sadık Duran tarafından cevaplandı.

merhabalar.son iki gündür kalbimde bir titreme veya seyreme gibi bişey hiss

merhabalar.son iki gündür kalbimde bir titreme veya seyreme gibi bişey hissediyorum.elimle dokunduğumda bunu hissedebiliyorum.bu olurken ağrı sızı filan yok.tam kalbin üstünde, kaburda kemiklerimin arasından sanki fokurduyormus gibi geliyor!geçici bişey mi acaba yada ciddi?kontrole gitmelimiyim??teşekkürler..

2 Ocak 2011 22:53
Uzm. Dr. Sadık Duran Doktora Sor

Uzm. Dr. Sadık Duran tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube