Kardiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kalp krizi korkusu

Merhaba 21 yasinda kizim yaklasik 8 aydir bazi korkularim ve endiselerim var bunun icin psikiatrisle gorustum ilk olarak prozac kullaniyorum hazirandan beri secita kullaniyorum ilk yarim olarak basladim simdi tam iciyorum eskiye gore daha iyiyim ama bazi gunler vicudumda bir yer agrinca onu hemen en kotusune goruyorum dun regl oldum sirtimda ve gogusumde agri var kalp krizi gecirmekten yada bir kalp hastaligim olmasindan cok korkuyorum 8 aydir en temel korkum bu kalp krizi gecirmek bunun disindada sagligimla ilgili baska korkularim oldu ama kalp kadar uzun surmedi hergun bu korkuyla yasamaktan carpinti hissetmekten gogusum tam ortasinin agrimasindan biktim bunlar psikolojik mi gercektne bana yardim lutfen malesef sigara kullaniyoeum

19 Ağustos 2019 19:36
Prof. Dr. Hüseyin Uyarel Doktora Sor

Prof. Dr. Hüseyin Uyarel tarafından cevaplandı.

randevu alamadım

merhaba hocam bezmialemden hastanızım muayene için randevu almak istedim ama adınız randevu sisteminde yok ayrıldınız sanırım size hangi hastahaneden ulaşabiliriz. saygılar sunarım hocam.

17 Mayıs 2017 22:41
Prof. Dr. Hüseyin Uyarel Doktora Sor

Prof. Dr. Hüseyin Uyarel tarafından cevaplandı.

Efor da fenalaşma

Merhaba hocam 30 yaşındayım yokuş çıkarken hemen yoruluyorum ağır iş yapamıyorum hemen terleme mide bulantısı şikayetim oluyor . Eko.efor.ekg.kan tahlillerim hepsi temiz sanal anjiyo oldum oda temiz çıktı neden efor yapamıyorum hocam hemen nefes nefese kalıyorum . Bu testlere rağmen kalp krizi geçirme ihtimalim var mı?

3 Nisan 2017 10:33
Prof. Dr. Hüseyin Uyarel Doktora Sor

Prof. Dr. Hüseyin Uyarel tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube