Kardiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Her ağrıda huzursuz oluyorum

Hocam merhabalar Yaşım 25. Bundan 6 ay önce yaşadığım ufak bir kalp çarpıntısından sonra aklımda sürekli kalp krizi geçirme korkusu belirdi. Çarpıntı olayından sonra özel bir hastanede kardiyoloji bölümüne muayene oldum. EKG+EFOR yapıldı, ultrason ile kalp kapakçıkları kontrol edildi, hiç bir sorun çıkmadı. Ancak ben aklımdaki soruları yenemedim ve aynı hastanede Sanal Anjiyo denilen BT Anjiyo yaptırdım ve beklenildiği gibi damarlarda hiç birşey çıkmadı. Bu işlemden sonra artık kalbim ile ilgili bir sorun olmadığına kanaat getirdim. Ancak arada sırada göğsümün ortasında karıncalanma ( bazen yanma ), sol göğsümde iğnelenme, sol kolumda uyuşma hissi yaşıyorum. Bu his ile içimde bir korku oluşuyor ve derin nefes alamadığımın farkına varıyorum,...

24 Ekim 2014 14:58
Prof. Dr. Ertan Demirtaş Doktora Sor

Prof. Dr. Ertan Demirtaş tarafından cevaplandı.

kalbin hizli atmasi nefes alamama

selam kolay gelsin ben bir arkadaşım için soruyorum.arkadaşım 16 yaşında ve bana söyledikleri şunlar okulda beden eğitimi dersinde koşarken kalbim çok hızlı atmaya başladı ve nefes almama engel oldu daha sonra baş dönmesi de oldu diğer arkadaşlarım normale döndüğü halde ben hala hızlı bir şeklide nefes alıp vermeye devam ediyordum ve kalbim hala hızlı atıyordu bu olay her koştuğumda ve uzun yürüyüşler yaptığımda tekrarlanıyor. teşekkürler.

30 Ağustos 2014 16:25
Prof. Dr. Ertan Demirtaş Doktora Sor

Prof. Dr. Ertan Demirtaş tarafından cevaplandı.

kalp agrisi

Sayin hocam ben 35 yasinda 160 boyunda 48 kiloda bir bayanim.ara ara hic ummadik zamanda kalbime agri giriyor. Bu agri bazen sirtimdan batiyor bazende tam kalbimin uzerinde oluyor.buda beni korkutuyor.sebebi ne olabilir sayin hocam.hocam birde sirt agrilarim icin kulunc var cok miktarda dediler kuru igne tedavisi yaptirdim.agrilarim gecmedi.kas agrilarim kalbimi de agritir mi.?tesekkurler sayin hocam.

28 Ağustos 2014 04:05
Prof. Dr. Ertan Demirtaş Doktora Sor

Prof. Dr. Ertan Demirtaş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube