Kardiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Mide üzerinde seyrime hissi

İyi günler hocam. Yaklaşık 5 yıldır antidepresan ilaç kullanıyorum ve yaklaşık 1 ay önce babamı kaybettim. Vefatın ilk günlerinde ve sonrada zaman zaman göğsümün altında mide bölümünde zaman zaman sanki kalp teklemesine benzeyen bir his yaşıyorum. Ağrı, sızı, uyuşma veya buna benzer birşey olmuyor. Sanki orada ne varsa bir anlık seyriyor hissi geliyor ve geçiyor. 5 vakit namaz kılarken olmuyor ama düz ve sakin bir şekilde yürüyüş yaparken veya otururken dahi olabiliyor. Yaşım 37 ve kilom fazla ayrıca azaltmama rağmen sigadara kullanıyorum alkol yok.

7 Şubat 2021 12:18
Doç. Dr. Şeref Ulucan Doktora Sor

Doç. Dr. Şeref Ulucan tarafından cevaplandı.

Geçmeyen Göğüs Ağrısı

Merhaba 3 hafta önce göğüsümde ağrı hissettim acile gittim. Ekg ve kan testi yapıldı birşey çıkmadı. Kardiyolojiye gittim oradada kan testi ekg yine birşey çıkmadı. Ağrı tam geçiyor derken bir gece üşüme el ayak soğukluğu ve çarpıntı oldu. Tekrar Kardiyolojiye gittim yine ekg bakıp göndediler. 3 gecedir uykuda terleme oluyor. Üzerimde halsizlik var Ve sol göğsümün üstünden ağrı koluma yayılıyor. Gün içinde azalıp tekrarlıyor ama ağrılı dakikalarım daha fazla. Ne yapmam gerekiyor ögrenciyim özel hastaneyede gidemiyorum. Hangi bölüme gitmeliyim ?

19 Mayıs 2018 00:53
Doç. Dr. Şeref Ulucan Doktora Sor

Doç. Dr. Şeref Ulucan tarafından cevaplandı.

efor testi

babamın efor testi sonucunda non iskemik yazmış doktor non yok anlamında mı ya da tıbben başka anlamda mı kullanılıyor. dr her şey normal demiş ama non iskemik ne demek onu anlayamadım açıklarsanız sevinirim

5 Temmuz 2017 19:58
Doç. Dr. Şeref Ulucan Doktora Sor

Doç. Dr. Şeref Ulucan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube