Sorularda Ara

Kardiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Agri gogus

İyi günler hocam sol göğüste kaburga kemiklerinin altında yanıcı batıcı ağrılar oluyor iki gündür akşam yatmaya başlayınca sağa dönerken arttı oturmaklada artıyor 1.5 ay önce kardiyoloji dr. Mitral yetmezlik dendi ama internette daha çok kalp zarı ile ilgilidir diyor. Kardiyolog ekoda kalp zarı iltihabını görebilirmiydi 6 ayda iki defa göründüm.ve sebebi stresmi. tskler.

8 Nisan 2021 09:57
Prof. Dr. Kaan Kulan Doktora Sor

Prof. Dr. Kaan Kulan tarafından cevaplandı.

Minoxidil ve Kalp Sorunları

Merhaba hocam yaklaşık 2 aydır androgenetik alopesi için 5 mg tablet minoxidil kullanıyorum.Zamanla göğüste ağrı ve nefes daralması,nabzın yükselmesi gibi yan etkiler yaşamaya başladım.2 hafta önce ekg ve ekokardiyografi yapıldı tamamen normal çıktı.Bu durum anormal midir ilaca bağlı ciddi bir tehlike yaşama şansım var mıdır ? Teşekkür ederim.

16 Mart 2021 12:36
Prof. Dr. Kaan Kulan Doktora Sor

Prof. Dr. Kaan Kulan tarafından cevaplandı.

sırt ağrısı

İyi günler hocam omirilik felçlisiyim yaş 38 sürekli kullandığım ilaçlar betmiga 50mg kinz 10mg lioresal 10mg bir haftadır geçmeyen sırt ağrısı sırt üstü uzandığımda göğüs baskısı ağrı oluyor oluyor fizik çalışırken çabuk yorulma var kardiyoloji bölümüne gittim ekg ve ultrasonla bakıldı sorun görüşlmüyor denildi damar tıkanması veya kalpte sorun olsa bu testlerde çıkarmı başka bir test yaptırmam gereklimi teşekkürler hocam

9 Şubat 2021 18:40
Prof. Dr. Kaan Kulan Doktora Sor

Prof. Dr. Kaan Kulan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube