Kardiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Gogus agrisi ve bulanti

Merhaba benim sorunum 5 gundur geçmeyen gogus agrisi agri soyle oluyor 15 20dkda bir ayni yere 2 3 saniye agri giriyor. Bununla birlikte dun aksamdan beri midem bulaniyor ishalim ve kusuyorum atesim suan 38 derece doktora gittim ekg kan testi yapildi sonuc temiz cikti.bu gunde saglik ocagina gittim soguk alginligi teshisi kondu beni endiselendiren gogus agrisi acaba ciddi bisey olabilir mi ? Yasim 18 bundan 1 ay once ekoda temiz cikmisti.

1 Kasım 2016 22:58
Uzm. Dr. Abdüllatif İlbey Doktora Sor

Uzm. Dr. Abdüllatif İlbey tarafından cevaplandı.

Gogus agrisi

Merhaba benim bir sorum olucakti 3 gundur gogsumun ortasindan az bi mesafa saga dogru bir agri yasiyorum agri 15 20 dk araliklarla olusup 3 saniye civari suruyor ve sonra 15 20 dk sonra tekrarliyor agri eforla cok nadir oluyor ciddi bisey olabilir mi? Yasim 18 herhangi bi saglik sorunum yok.

30 Ekim 2016 02:55
Uzm. Dr. Abdüllatif İlbey Doktora Sor

Uzm. Dr. Abdüllatif İlbey tarafından cevaplandı.

sol kolumu hissedemiyorum

merhaba ben yirmi beş yaşındayım, bir elli altı boyum var, kilom ise 57. bir aydır sol kolum uyuşuyor çoğu zaman sol omuzumdan parmaklarıma kadar kolu hiissedemiyorum. bu ağrılar sol kolumun hemen altına vuruyor bazen göğsüme yayılıyor. sol kolumla hiçbir şey yapamayacakmış, bir şey tutamayacakmışım gibi gelyo ama yapabiliyorum sorun şu kı kolumda ağrıda oluşuyo ve ağrı olusurken sol omuzumdn boynuma doğru çıkıyor. kolumu hıssedememek beni çok korkutuyor lütfen yardımcı olun.

26 Ekim 2016 01:46
Uzm. Dr. Abdüllatif İlbey Doktora Sor

Uzm. Dr. Abdüllatif İlbey tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube