Sorularda Ara

Kardiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Taşikardi problemi

Hocam merhaba ben de taşikardi problemi var sigarayı bıraktım ve 18 kilo aldım sabah beloc zoc 50 mg yarım içiyorum ve insülin direncim yüksek olduğu için matorfin 500 mg içiyorum günün hangi saatlerinde spor salonuna gitmem daha doğru olur teşekkür ederim

16 Temmuz 2019 14:58
Prof. Dr. Mustafa Şan Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Şan tarafından cevaplandı.

Kalp atisi 170 normal mi

Merhaba kizim 5 yasinda donem donem kalp atisinda artis oluyor hemen yorulup uyumak istiyor.Holter takildi ve kalp atislari normal degerde 120 lerde iken sikayetimizin oldugu sirada 170 e ciktigini gorduk.bu durum normal mi? Bilgi verirseniz cok sevinirim.

11 Nisan 2018 15:55
Prof. Dr. Mustafa Şan Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Şan tarafından cevaplandı.

Kalp çarpıntısı?

Benim kalbimin ya kapaığı ya da kulakçığı ayrıydı. Arada da zar var fakat kan akışını engellemiyor dendi. Kontrole gel arada dendi. Ama gün içinde çarpıntı olabiliyor sıksık. Genelde halsizim. Akşamları da çarpıntım artıyor. Tetkik sonucu sık ve uzun süreli çarpıntı çıkmıştı. Bu iki senedir pek olmasa da iki sene önceye kadar gözlerim kararırdı kulaklarım duymazdı bir an, sonra da yere bile düşerdim ayaklarım tutmazdı bu kalple alakalı mı bilmiyorum ama alakalıysa diye yazmak istedim, yaşım 18. Doktorlar hayati bir riski yok dediler. Beni bazen korkutuyor sizce ciddi bir durum mudur?

3 Temmuz 2017 23:18
Prof. Dr. Mustafa Şan Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Şan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube