Sorularda Ara

Kardiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Kalp kalp kalp

Hocam merhaba. Bendede yzun yıllardır anksiyete bozukluğu var. İki yıldır ekstrasistol yaşıyorum. Bazen iki üç gün sürüyor bazen bir ay hiç uğramıyor. Ama ne zaman kendimi dinlesem ve kaygılansam oluyor. Bu beni kalp hastası yaparmı. Hocam birde şuan altı aylık hamileyim 33 yaşımdayım sigara alkolüm hiç olmadı genel sağlığına dikkat eden biriyim. Son üç gündür yine ekatımlar sıklaştı. Günde 25-30 kere oluyor neredeyse. En son 8 ay önce kardiyoloğa gittim bütün testlerim sorunsuz çıktı kalbimde yapısal bozukluk olmadığını söyledi doktor. Hocam nolur bir akıl verin tekrar görüneyimmi doktora. Bu anksiyete ile yaşadığım ek atımlar bana zarar verirmi. Normalmi

11 Aralık 2017 15:28
Uzm. Dr. Vedat Can Doktora Sor

Uzm. Dr. Vedat Can tarafından cevaplandı.

ekstrasistol :(

hocam 25 yaşındayım. gün içerisinde minumum 100, maksimum 200 defa oluşan ekstrasistollerim var. duraklamayı ve ardından gelen kuvvetli atımı hissediyorum. baş dönmesi, ağrı, nefes darlığı gibi şikayetlerim yok. duraklama da 1 saniyeyi geçmiyor. ard arda gelen ekstralarım da olmuyor. sadece o duraklamayı hissettiğim için kısa süreli bir rahatsızlık duyuyorum. önemli sayılabilir mi bu teklemelerim? ya da ekstrasistoller ne zaman tehlikeli olmaya başlarlar hocam.? (dikkat ediyorum midem çok doluyken daha da artıyor)şimdiden teşekkür ederim.

1 Temmuz 2015 12:21
Uzm. Dr. Vedat Can Doktora Sor

Uzm. Dr. Vedat Can tarafından cevaplandı.

praqdexahk.öğrenmek ietediğim.

sayın doktor beyefendi:bende rtim bozukluğunu kardiyoloğum tesbit etti. 3 aydır comodin kullanıyorum. ancak vücut drenç gösteriyor.bazan yükselip bazan düşüyor İNR dotorum 15 gün sonra tekrar tahlil yapıp tatmin olmazsa başka bir ilaca başlayacağız dedi. herhalde bupradexa olacak.82 yqaşındayım 1997 de by-pass gaçirdim.güvenli birşekilde kullanabilirmiyim. comodin ile hiçbir zaman doktorumun istediği 250 ye çıkamadı.en çok 1.77 den 1.33 e düştü.aydınlatırsanız minnettar kalırım.saygılarımla.

3 Haziran 2015 00:54
Uzm. Dr. Vedat Can Doktora Sor

Uzm. Dr. Vedat Can tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube