Sorularda Ara

Kardiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

kalp krizi mi

babam 2 ay aralıklı gögüsde daralma soguk ter ve halsizlik belirtisi gösteriyor ilki ikincisinden daha uzun hatta ambulans faln cgrcklarmda geçmiş kendiliginden. anju oldu doktor kalbinin ve damarlarının bekledıgındn iyi oldugunu söyledi kalp kriz değil dedıler. Kan tathlilinde böbreklerının %60 çalıstıgıni söyledi bu kadar peki bu neden oldu 2 ciyıde tekrarladı hocam cvb verin:(

14 Kasım 2020 00:38
Doç. Dr. Gültekin Günhan Demir Doktora Sor

Doç. Dr. Gültekin Günhan Demir tarafından cevaplandı.

Anjiyo sonrası

Hocam iyi çalışmalar, Anneme anjiyo olsu ve sonuçlar temiz çıktı. Anjiyo olduktan sonra; bir gece annemin damarlarında birşey dolaşıyor hissi oldu. Ondan sonra baş bölgesinin sol tarafında karıncalanma, bütün vücudunda hissizlik, sağ bacakta kasılmalar, duygu kaybı ( ağlama gülme vb. ), iştahsızlık, uyumama problemi, kilo kaybı, saflaşma, çarpıntı gibi problemler ortaya çıktı. Anjiyo yapan doktor ile görüştük, psikiyatri problemi olduğunu söyledi. Başka doktorlara gittik tahliller kaptırdı ve sadece b12 vitaminin düşük olduğunu söyledi. onun içinde iğne verdi ve doktor da psikiyatri diyerek cipralex 10mg hap verdi ama annemin yakınmaları hala devam ediyor. sizce problem problem nedir? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

15 Temmuz 2018 17:37
Doç. Dr. Gültekin Günhan Demir Doktora Sor

Doç. Dr. Gültekin Günhan Demir tarafından cevaplandı.

ASD amelyatı cihaz görüntüleme

Merhabalar hocam 17 yaşımda kapalı asd amelyatı ile kalbime amplatzer cihazı takıldı şuan yaşım 27 yani 10 sene olmuş.3 4 gün sonra askerlik nedeni ile askeri hastanede muayne olacağım kalpteki cihazın görülmeme gibi bir durumu varmır.

4 Ağustos 2015 00:47
Doç. Dr. Gültekin Günhan Demir Doktora Sor

Doç. Dr. Gültekin Günhan Demir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube