Kalp Damar Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Ellerde ve Ayaklarda aşırı soğukluk hissi

Doktor bey, 35 yaşımdayım ve kendi mi bildim bileli ellerimde ve ayaklarımda soğuk mevsimlerde moraracak kadar üşüme oluyor. Çorapsız, yatarken bile duramıyorum ve buna ek olarak diz kapağımdan aşağısında kılcal damarlarda yer yer morarmalar var. Sitede arama yaptığımda bir hastayı GKDC ye yönlendirmişler konuyla ilgili, onun için sizi rahatsız ettim, yardımlarınızı rica ederim. Ayakbileğimde de durduk yere başlayan ve yaklaşık 2 aydır aynı şidette devam eden zayıf ama sinir bozucu bir ağrı var, ortopedi uzmanına gittim fakat bir gelişme olmadı, diğer rahatsızlığımla alakalı olabilir mi? Teşekkür ederim...

24 Haziran 2014 12:10
Prof. Dr. Tankut Akay Doktora Sor

Prof. Dr. Tankut Akay tarafından cevaplandı.

kılcal damar incelmesi

merhaba. kardeşimde kılcal damar incelmesi sorunu olduğunu söylediler ve daha 19 yasında bunun bi tedavisi olmayıp sadece stresten uzak kalması gerektiğini söylediler gerçekten tedavisi yok mu ve bunun her an kalp krizine neden olabileceğini söylediler bu gerçekten doğru mu lütfen bilgi verir misiniz?

18 Nisan 2014 21:16
Prof. Dr. Tankut Akay Doktora Sor

Prof. Dr. Tankut Akay tarafından cevaplandı.

Ayakların altında kasılma, batma, uyuşma...

Doktor bey merhabalar, 53 yaşındaki erkek hasta adına size bir sorum olacak.. Genellikle yatar pozisyondayken kendisinin ayaklarında uyuşmalara eşlik eden ani kasılmalar ve batmalar oluyor. Bu belirtiler nasıl bir rahatsızlığın göstergesi olabilir? Bunun için alanınızda yapılabilecek tedaviler var mıdır? Bizi doğru alana yönlendirmede de yardımcı olursanız seviniriz. Şimdiden teşekkürler, iyi günler dilerim.

6 Ekim 2013 14:49
Prof. Dr. Tankut Akay Doktora Sor

Prof. Dr. Tankut Akay tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube