Kalp Damar Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

asprin kullanımı

Merhaba yaklaşık 1 ay önce covid olmuştuk ilaçları içerken yanında asprin de kullandık 15 gün kadar. Sonra 1 ay kullanılması lazım diye duyduk ancak şu an sağlıklıyım iki gündür kullanmaya başladım bugün çarpıntı yaptı asprinle alakası olabilir mi? (500 mg çiğnenebilenlerden kullanıyorum)

17 Şubat 2021 21:27
Doç. Dr. Adem Güler Doktora Sor

Doç. Dr. Adem Güler tarafından cevaplandı.

Boyun damarında basınç hissi

Merhaba hocam. Ben 30 yaşındayım. Yaklaşık 1 aydır efor sarf ettirecek bir iş yaparken sağ tarafımda köprücük kemiğimin az üstünde basınç gibi bir his hafif bir ağrı oluyordu son bir haftadır aynı ağrıyı özellikle derin nefes aldığımda da hissediyorum. Kas ağrısı gibi değil de basınç gibi. Yakın zamanda kan tahlili yaptırdım kolestrol 222 LDL 156 çıktı başka anormal sonuç çıkmadı. Bu konuda muaynee olmam gerekir mi gerekirse hangi bölüme gitmeliyim? İlgisi olur mu bilmiyorum ama son zamanlar da çok sık ani baş dönmesi ve baş ağrısı çekiyorum( tansiyon normal çıkıyor) ne olur neden olur nereye gitmeliyim bilemedim

12 Ocak 2021 01:29
Doç. Dr. Adem Güler Doktora Sor

Doç. Dr. Adem Güler tarafından cevaplandı.

Sol göğüste terleme

Merhabalar ben 3 ay önce anjio oldum ve sonrasında sadece sol göğüsümde terleme oluyo terledigim zaman bunun nedenini öğrenmek istiyorum.simdiden teşekkürler.

30 Aralık 2017 18:27
Doç. Dr. Adem Güler Doktora Sor

Doç. Dr. Adem Güler tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube