Kalp Damar Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

sol göğsümde ağrı ve anjiyo

merhaba Alpaslan bey benim babam 40 yaşında pazartesi sabahı kalbim sıkışır gibi oldu ve sırtım ağrıdı dedi çarşamba günü gölbaşı hasvak hastanesine gitti ve kan testi yaptırdı kalple ilgili olan kan testini ve koşu bandında koşu işte ekg çektirdi kalple ilgili olan şeyleri yapmışlar sonra babama demişler ancak anjiyoyla anlaşılır iyi bir devlet hastanesine veya özel hasteneye gidin demişler bu arada kanı aldırırken kanı zor gelmiş koyulaşma olabilirmi açıklarsanız çok mutlu olurum teşekkür ederim :)

10 Şubat 2016 18:29
Op. Dr. Alpaslan Telli Doktora Sor

Op. Dr. Alpaslan Telli tarafından cevaplandı.

aortt

Ao:27MM Ao çıkan : 35 mm LA:25mm LVIDd:52mm LVEF:%60 IVSd:10mm Minimal mitral Yetmezlik. Biküspit aort kapak Aort Kapak uçlarında kalsifik dejenerasyon 3 derece Aort yetmezlik. Hocam bu sonuçlar çıktı 6 ay sonraya kontrol verildi.Durum ne kadar ciddi siz ne düşünüyosun bilginiz için teşkkürler. Bu arada yaşım 18 Futbol hakemligi yapıyordum bana koşmamın tehlıkelı sevıyede oldugunu ve hızlı hareketlerden kacınmamı söylediler bunlara ne diyorsunuz sizde ameliyatsada ne kadar zamanda yapılmalı efendim yaşım genç olması teşhis için olumlumu olumsuz mu teşekkürler efendim.Bi de kapakcık tamiri için geç kalınmışmı hocam.Saygılar

7 Haziran 2014 18:07
Op. Dr. Alpaslan Telli Doktora Sor

Op. Dr. Alpaslan Telli tarafından cevaplandı.

baypass ameliyati sonrasi

Annem 10 gun once baypass ameliyati oldu. Dun eve geldi. Yatarken saga sola donmek istiyor fakat biz surekli panik yapip engelliyoruz. Kemikler zarar gorurmu. Ve nekadar surede kayniyor. Nezaman yan yatabilir.

12 Nisan 2014 22:43
Op. Dr. Alpaslan Telli Doktora Sor

Op. Dr. Alpaslan Telli tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube