Kalp Damar Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

AYAK DAMAR TIKANIKLIĞIM BİONTEK AŞI OLMAMA ENGELMİ

Merhaba Hocam sol ayağımda iki damarım tıkalı 3 kez anjio oldum açılamadı aşı olacağım fakat tereddütteyim biontek aşı kan pıhtılaşması yapıyor deniyor durumum biontek aşı sı olmama sorun yaratırmı 60 yaşındayım günlük korasprin kullanıyorum kolay gelsin.

18 Haziran 2021 22:36
Op. Dr. Selim Tansal Doktora Sor

Op. Dr. Selim Tansal tarafından cevaplandı.

Kalp carpintisi

Merhaba Hipotiroit hastasiyim ve carpintilarim oluyor nabzim cok yuksek atiyor bunun sonucunda zaman zaman Kardiyoloji uzmanina gittim ve bu sikayetlerim sonucu ritm holteri takti ve cikan sonucta ise tani olarak kalbe giden damarlardan birinin kisa devre yaptigini ve ameliyatla bu damarin bulunup ucunun yakilmasi gerektigini soyledi doktorum ben de bunun baska bir tedavisi olup olmadigini sordum ve bana rythmonorm 150 mg ilac yazdi onu kullaniyorum fakat sikayetlerim devam ediyor ne yapmam gerekli bilgi verirseniz sevinirim... Simdiden tesekkurler

16 Haziran 2017 03:24
Op. Dr. Selim Tansal Doktora Sor

Op. Dr. Selim Tansal tarafından cevaplandı.

Nabız yüksekliği

İyi günler hocam ben 23 yaşındayım. 15 haftalık da hamileyim. Dün kendimi iyi hissetmedim. Gözüm karardı. Bir süre uzandım. Daha sonra tansiyonumu ölçtüm. Tansiyonum 10/7 ama nabzım 103'dü bir kaç kez daha ölçtüm yine tansiyonum normaldi ama nabzım hep 90'lardaydı. Bugün yine ölçtüm tansiyonum 11/7 ama nabzım yine 101'di.Kalbimin çarptığını da hissediyorum. Daha önceleri de genelde nabzım yüksekti ama şimdi hamile olduğum için daha çok tereddüt ettim. Babamda da kalp rahatsızlığı vardı. Bunlar sizce normal midir? Yoksa bir doktora görünmeli miyim? Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.

25 Mart 2014 22:21
Op. Dr. Selim Tansal Doktora Sor

Op. Dr. Selim Tansal tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube