Kalp Damar Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

ACİL BYPASS ÖNERİSİ

Merhaba hocam ben adıyaman daki hastalarınızın önerisi ile size yazıyorum. Babam dün anjio oldu acil bypass önerdiler kime gideceğimizi bilmiyoruz. Babamın anjio videolarını ve raporunu göndersem bize yardımcı olabilir misiniz ? Cevabınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

18 Şubat 2020 22:53
Prof. Dr. Birol Yamak Doktora Sor

Prof. Dr. Birol Yamak tarafından cevaplandı.

anevrizma mi yoksa farklı bsy mi hocam

Anevrizma mi başka bsymi Iyi günler değerli hocam, annemin boynunda nabız hissi gibi belirgin gözle görülür Bi atış söz konusu. Bu yorulduğu zaman daha da belirgin oluo. 3 4 yıldan beri ortaya çıkan Bi sorun. Daha önce cesitli doktorlara götürdüm sadece damar genişlemesi var dediler başka bsy demediler. Geçen yıl acibadem hastanesi nde anevrizma korkusuyla testlere tabi tutuldu aort damarında herhangi bir genişleme bulunmadı. Toraks bt anjiyosunda ana pulmoner arter çapı yaklaşık 29 mm olup üst sınırdadir, sağ hemidiyafragme 5.5 cm eleven izlenmiştir, vertabra köprüsü köşelerinde osteofitik dejeratif değişiklik ler izlenmiştir çıktı. Annem hipertansiyon hastası ve bu dönemde kollarında ayaklarında uyuşma aşırı halsizlik ve bacaklarda çok kr...

9 Mayıs 2019 06:47
Prof. Dr. Birol Yamak Doktora Sor

Prof. Dr. Birol Yamak tarafından cevaplandı.

Kılcal damar

Merhaba.. bacaklarımda kılcal damarlar cok fazla doktora gösterdim renkli doppler cekmemi istedi ..cektm ve doktora gidemiyorm bu hafta ..merak ediyorm size sormak istedim.. her iki bacaktada , ekstremite venöz sistemi patenttir, tromboze segment izlenmemiştir-valsalya manevrasi ile ters akım yada safen vene reflü izlenmemiştir .. yazıyor.. açiklayabilir misiniz lütfen?? Cvp verirseniz çok sevinirm ..

13 Ağustos 2017 17:53
Prof. Dr. Birol Yamak Doktora Sor

Prof. Dr. Birol Yamak tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube