Sorularda Ara
İlgi Alanı

Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Beta HCG düşük artması

Merhaba; reglime bir gün kala öylesine yumurtlama testi yaptım ve çok koyu çıktı. Yumurtalama testinde gebelik öğrenmiş oldum. Aynı gece hemen kan testine gittim ve çıkan değerim de hamileydim. (Yaşım 38 /11 yaşında da kızım var, bi kaç yıldır doktora gitmeden olsun diye bekleyenlerdendik) Sırasıyla Beta Hcg; 27 Eylül - *** *** ** Eylül - *** *** ** Ekim - *** *** ** Ekim - 313.0 **Mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım, ufak ufak düştü, bana yerleşme kanaması diyorlardı :KK43: orda da ilk öğrendiğimde 77.4 gün sonra 114.1 gün sonra 55.0 görmüştüm. Sonra 4-5 gün sonra sıfırlanması görmem gerektiği için tekrar yapmıştım testi. .. tüm sonuçlarımla dün sabah doktora göründüm. Sağlıksız bi gebelik gibi görünüyor, dış gebelik olabilir dedi. ikiye...

6 Ekim 2021 17:16
Op. Dr. Hülya Toklucu Doktora Sor

Op. Dr. Hülya Toklucu tarafından cevaplandı.

sürtünme ile gebelik

Merhaba erkek arkadaşım ile ilişki yaşadım gebelik durumu varmı yokmu diye sormak için yazıyorum. ilk olarak elimle boşalttım onu boxserine geldi sonra gidip sildi penisini ardından benım elimi silmem için peçete getirdi bu arada oda peçete ile silmiş. sonra elimi sildiğim peçeteyi onun cebine koyduk aradan 1 saatten fazla zaman geçti ona oral yaptım ama boşalmadı sonrasında elimi sildiğim peçete ile sildi penisini kuruydu penisi ıslaklık yoktu. ardından vajinal bölgeme sürdü penisini içime girmedi ardından anal yaptık sizce böyle bir gebelik ihtimali varmı ?

10 Nisan 2021 13:49
Op. Dr. Hülya Toklucu Doktora Sor

Op. Dr. Hülya Toklucu tarafından cevaplandı.

fl uzunluğu

Merhabalar 28+3 günlük hamileyim. fl uzunluğu 62 çıktı. doktor bacakları çok uzun olacak dedi. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlamadım. Fl uzun olması ne anlama geliyor.

17 Ocak 2021 01:07
Op. Dr. Hülya Toklucu Doktora Sor

Op. Dr. Hülya Toklucu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube