Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

anne olmak istiyorum

Ben yaklaşık 1 senelik evliyim ve korunmadigim halde hamile kalamiyorum dr gittim ve yumurtalıkların çok yavaş çalışıyor dedi yumurta kalitesini arttırmak için aspirin kullansam faydası olurmu acaba siz ne önerirsiniz

23 Kasım 2018 02:03
Prof. Dr. Fulya Dökmeci Doktora Sor

Prof. Dr. Fulya Dökmeci tarafından cevaplandı.

Ella adeti geciktirir mi

Hocam merhabalar, sevgilim bakire, bigün el ile boşaltmasından 15-20 dakika sonra ıslak mendille temizledikten sonra çok ileri gitmeden korunmasız ilişki yaşadık. Hamilelik riskinden korktuğumuz için ertesi gün ella kullandık, sevgilimin rahminde kist olduğu için normal zamanlardada adeti geciyor, o şüpheli ilişkimizin ertesi günü yani hapı kullandığımız gün adet olmuştu, ama bu ay adeti gecikiyor. 2 gün oldu. Hiç ağrım yok normalde 1 hafta önceden ağrılarım başlardı diyor. Hamilelik riski var mıdır? Kan testini yaptırmayada korkuyor ailesi öğrenmesin diye. Kendisi 20 yaşında.

1 Ekim 2018 18:50
Prof. Dr. Fulya Dökmeci Doktora Sor

Prof. Dr. Fulya Dökmeci tarafından cevaplandı.

Deri Altı Akne ve Tüylenme

Benim boynumda sırtımda ve yüzümde deri altı akneler çıkıyor ve aşırı tüylenmem var çok fazla hormon tahlili, karaciğer tahlili yaptırdım ama gittiğim bütün doktorlar neden kaynaklandığını bulamadılar. ultrasonda da kist gözükmüyordu fakat aşırı ağrılı derin ve iz bırakan aknelerim var. ve tüylenme bütün vücudumda çok fazla. sonsuza kadar böyle kalacakmışım gibi hissediyorum napabilirim?

23 Kasım 2017 15:46
Prof. Dr. Fulya Dökmeci Doktora Sor

Prof. Dr. Fulya Dökmeci tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube