Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Vajinüsmus?

Merhaba, İki yıl önce kızlığım bozuldu. Ama tam anlamıyla birleşme yaşamadım. Bozulduktan sonra da asla ilişkiye giremedim. Araştırdım çok uğraştım egzersizleri yaparken şuan tek parmağım giriyor ama ikincisi asla. ayrıca hala ilişkiye giremiyorum birleşme olmuyor çok darmış ve sorun anatomikmiş gibi hissediyorum, cevabınızı bekliyorum.

14 Aralık 2020 06:22
Op. Dr. Aynur Şendemir Doktora Sor

Op. Dr. Aynur Şendemir tarafından cevaplandı.

Acı ve anma hissi

Merhaba , benim cinsel birleşme sırasında acı çekme ve yanma hissiyle ilgili problemim var. Adeta gözlerimden yaş geliyor, aglıyorum. 1.5 yıldır evliyim hala tam anlamıyla bir cinsel birleşme yaşayamadım. Psikolojik midir biyolojik midir acaba ve tedavisi mümkün müdür , çok uzun sürer mi merak ediyorum. Muayene ve tedavi ücreti çok tutar mı acaba. Bilgilendirirseniz.çok sevinirim.

1 Haziran 2020 11:20
Op. Dr. Aynur Şendemir Doktora Sor

Op. Dr. Aynur Şendemir tarafından cevaplandı.

eşim vajinimus nasıl yardımcı olabilirsiniz

merhaba Doktor hanım; bizim sorunumuz vajinismus.1.5 yıllık evliyiz küçük bi yerleşim yerinde oturmaktayız.eşimi cinsellik konusunda yanlış bilgilendirdikleri için yaşıyoruz bu problemi.birde kafasına bu işi hocanın çözeceğini anlatmışlar.sırf kafası rahatlasın bunlara inanmasın diye hocaya gittik o gün kasılma az oldu ama sonra yine aynı.ayrılma noktasına geldik.ne yapabiliriz. cevap verirseniz cok mutlu olacağım gerekirse hastanenize de gelecegiz

28 Ocak 2014 01:21
Op. Dr. Aynur Şendemir Doktora Sor

Op. Dr. Aynur Şendemir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube