Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Benim rahatsızlıgım

Merhaba ıyı aksamlar be im Bı sıkıntım var son 3 haftadadır benim makatta yanma kaşıntı hissi var nedendir acıyor ara ara leke geliyor??

6 Mart 2020 21:45
Op. Dr. Ayşe Kara Doktora Sor

Op. Dr. Ayşe Kara tarafından cevaplandı.

Kizlik zari cok onemli cok acil!

Hocam merhaba lutfen bana yardimci olun ben kucuk yaşlarimdan itibaren 10 yila yakin olarki ustumde kiyafetlerim varken yataga yastiga surtunerek mast yapiyorum kesinlikle iceri ne parmak nede basqa bir cisim mudahile etmiyorum Hocam adetime 13 gun kala yene ustumde (alt camaşir corap uzun etek )varken yataga yuzu aşagi uzanarak sertce yukari aşagi elimi cinsel orqanima surterek mast yapdim iceri kesinlikle giriş olmuyub amma 2 saat sonra siviyle karişiq 10 damlaya yakin taze kan geldi vajinamdan kanamam 2gun devam etdi kanama kesildikden sonra 5 gun kahveyi akinti gordum hocam kizlik zarim yirtildigimdanmi dolayi kanamam olmuş aklim cok karişik icime girmeden zar bozulmaz onu biliyom kanama caşdirir insani zar yirtilmayibsa peki kanama ned...

12 Kasım 2019 06:50
Op. Dr. Ayşe Kara Doktora Sor

Op. Dr. Ayşe Kara tarafından cevaplandı.

Yag bezesi Ameliyat

) SORU Yag bezesi ameliyati Merhabalar , ic dudakta vajinamin hemen yaninda yag bezesi olusmustu kesilerek alindi dikis atildi acaba cinsel iliskiye ne kadar sure girilmemeli ?

8 Ekim 2019 15:36
Op. Dr. Ayşe Kara Doktora Sor

Op. Dr. Ayşe Kara tarafından cevaplandı.

Kızlık zarı

Merhaba hocam,adetime çok yakın zamanda mastürbasyon yaptım (dudaklara masaj, elle dudakları sürterek,avuç içiyle dudaklara baskı şeklinde ve perinden vajina deliğine doğru parmakla ileri geri dokunarak) sabah küçük kesik kesik kahverengi lekelenme oldu daha sonra da biraz katı şekilde kan geldi.Adettendir dedim.O gün adet de oldum yaklasmisti ama huzursuzum. Kızlığıma bir şey olmuş mudur? Bazı hocalara sordum birisi nadiren de olsa mastürbasyonla yirtabilirsin dedi. Biri de giriş yoksa bozulmamis olabilir ama muayene ol dedi.Diğerleri bir şey olmamıştır dedi.Doktora gidemiyorum,takıntı yaptım. Yaşım 19.

30 Ağustos 2019 02:14
Op. Dr. Ayşe Kara Doktora Sor

Op. Dr. Ayşe Kara tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube