Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

tekrarlayan vajinal mantar

Mümtaz Bey merhabalar, tekrarlayan mantar enfeksiyonum var. İlaçları kullanıyorum ama ara ara tekrarlıyor. Kesin tedavisi var mı? bir de, hafif akıntı başladığı zamanlar önlem amaçlı kullanılabilecek ve yan etkisi olmayan fitil öneriniz var mı?( floral denge için) eğer öneriniz varsa ismini yazarmısınız. Ayrıca hepsini kullanmalımıyım ya da ne kadar kullanmalıyım?

30 Ekim 2015 00:34
Uzm. Dr. Mümtaz Yüce Doktora Sor

Uzm. Dr. Mümtaz Yüce tarafından cevaplandı.

vajinal mantar

2 yıldır hemen hemen her ay vajinal mantar oluyorum, ve piyasadaki bütün mantar ilaçlarını kullandım. Son 6 aydır yapılan vajina kültür antibiyogramlarında , candida üredi voriconazole: dirençli ıtraconazole: dirençli amphotericin: duyarlı çıkıyor, Süleyman demirel üniversitesi kadın doğum branşına gittiğimde enfeksiyon hastalıklarına başvurmamı, enfeksiyonun branşına gittiğimde de kadın doğum kliniğini ilgilendiren bir durum olduğu söyleniyor ve tedavi alamıyorum. hangi branşa başvurmalıyım? ayrıca bir çözüm öneriniz varmı, inanın hayatım çekilmez bir hal aldı. teşekkür ve saygılarımla.

21 Ekim 2015 21:09
Uzm. Dr. Mümtaz Yüce Doktora Sor

Uzm. Dr. Mümtaz Yüce tarafından cevaplandı.

vajinal enfeksiyon

İyi gunler hocam . 30 haftalik hamileyim ve mantar teshisi konuldu. Doktorum fitil ve 1 tablet flucan hap verdi. Flucan kullanmamda bir sakinca var mi

12 Ekim 2015 02:17
Uzm. Dr. Mümtaz Yüce Doktora Sor

Uzm. Dr. Mümtaz Yüce tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube