Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Rahim Enfeksiyonu

Hocam ben dogum.yapalı 2 yil oldu ve 2 yildir asiri akıntılarım oldu hastaneye gittim smir yapildi ve enfeksiyon var tedavi uygulayip tedavi bitimi tekrar smir alincak dendi alindi ve yine enfeksiyon cikti koronadan dolayi tekrar gidemedim alt karin kismim cok agriyo ne yapacagimi sasirdim..ne yapmaliyim... ayni zamanda polikistik overim...

22 Temmuz 2020 03:10
Op. Dr. Özgür Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Özgür Özdemir tarafından cevaplandı.

kahverengi lekelenme yanma

doktor hanım ben bakire bir bayanım vajinamda idrar yolu enfeksiyonu oldugum zamanlarda yada sonrasında yanma acıma oluyor akıntım pecetde gordugumde cok acık yeşil gibi sumuk kıvamında gozukuyor akıntıdan ziyade iç çamaşırımda kahverengi lekeler goruyorum çok uşuttugum kasıklarım agrıdıgı zaman bu lekeler kanamaya donuşuyor bazen temizliğimi iyi yapamadıgımdada kahverengi lekelenmelerim çok oluyor kahverengi lekeler yanma ve acı benim derdim. bunu sebebi nr olabilir birde idrar yolu enfeksiyonu varken masturbasyon yaptıgımda vajınam acayıp yanıyordu ben mikropları vajınama tasımıs olabilir miyim?

1 Ekim 2016 14:45
Op. Dr. Özgür Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Özgür Özdemir tarafından cevaplandı.

Kültür Testi

Gram Boyama:Epitel hücreleri, az sayıda lökosit ve gram (+) koklar görüldü. Bakteri Üreme Durumu:Normal vajen florası üredi. Testimde ne çıktı acaba nolur yardım edin.20 yaşında üniversite öğrencisiyim.Özel hastanede yaptırdım kültür testimi.Hem okuyorum hem çalışıyorum.Yakın zamanda bir daha gidecek durumum yok.Lütfen yardımcı olun nolur.Hangi ilaçları kullanmalıyım.Herhangi bir kalp veya başka rahatsızlığım yok.Birtek Yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum.Lütfen bana yardımcı olun..

25 Mart 2016 21:31
Op. Dr. Özgür Özdemir Doktora Sor

Op. Dr. Özgür Özdemir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube