Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Akintim ve kasintim gecmedi

Hocam kolayliklar diliyorum. monodoks 100mg 14, biteral 500mg tablet, bunlarla beraberde nidazol 14 fitil kullandim kasintim ve akintim vardi. Hepside bitti fakat akintim ve kasintim gecmedi. Hatta akintim yoğunlaştı sanki. Toparlarmi birkac güne? Yoksa elimde ornisid var. Onu kullansam ise yarar mi? Esiminde kullanmasi gerekirmi? Yaninda fitilde kullanmam gerekirmi?

17 Nisan 2016 23:45
Op. Dr. Esra Demir Yüzer Doktora Sor

Op. Dr. Esra Demir Yüzer tarafından cevaplandı.

GEBELİKTE GEÇMEYEN MANTAR

Merhaba hocam. ben 21 haftalık gebeyim. gebeliğimin ilk haftalarından itibaren aşırı kaşıntı ve cinsel ilişkide zorluk yaşamaktaydım. hatta bu kaşıntı makatta da vardı. ilk üç ay doktorum ilaç vermedi. doğal yollarla geçirmemi önerdi. sirkeli su vs. gibi yöntemlerle. Üç ayı geçirdikten sonra ise vajinal muayene yaptı ve mantar ürediğini söyledi. vagi hex fitil verdi. altı gün, günde bir kere akşamları kullandım. Kaşıntım geçti ancak ilişki sırasında yaşadığım zorlukta bir değişme olmadı. ağrı ve akıntım gittikçe artıyor ve akıntımın rengi de yeşile dönük sarı.kaşıntım da tekrar nüksetmeye başladı. ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok memnun olurum. iyi çalışmalar.

29 Kasım 2015 22:39
Op. Dr. Esra Demir Yüzer Doktora Sor

Op. Dr. Esra Demir Yüzer tarafından cevaplandı.

vajinal kultur sonucum

hocam merhaba . 3 bucuk aylik hamileyim ve kasik agrim icin doktora gittim bana kultur testi yapti sonuclarim cikti ama maalesef 3 doktor bakmasina ragmen bi kaniya varamadilar ve azitro verip beni yolladilar sonuclarimi yorumlarmisiniz rica etsem. Kultur vajen sonuc: lokasit ve epitel oran normal .direkt inceleme trichomonus vaginalis gorulmedi gram boyasi epitel hucreleri lokositler ve laktobasil benzeri gram pozitif basiller goruldu.maya hucresi ,clue cell ,neisseria ve Mobiluncus benzeri bakteri gorulmedi. Ureoplasma kulturu: kultur normal vagina florasi uredi.Urealyticium 1000 ccu /ml uredi Chlamydia antijeni kultur idrar sonuc : M.hominis uremedi.negatif / Gram boyasi az sayida epitel hucresi goruldu.Lokosit ve bakteri gorulmedi. Kult...

6 Ağustos 2015 22:41
Op. Dr. Esra Demir Yüzer Doktora Sor

Op. Dr. Esra Demir Yüzer tarafından cevaplandı.

iyi çalışmalar...

iyi günler... vajinamın içi pütürcük şeklinde oldu. kaşınma ve acı var.sizce ne yapmalıyım

25 Haziran 2015 13:05
Op. Dr. Esra Demir Yüzer Doktora Sor

Op. Dr. Esra Demir Yüzer tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube