Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Peçetede sarı yeşil akıntı elime alınca beyaz-şeffaf

Hocam merhaba. 34 haftalık gebeyim. Gebeliğimin başında sarı yeşil hafif bir akıntım oluyordu koku yoktu sonra hafifledi ama bu aralar tekrar başladı. Peçeteyle sildiğimde sarı-açık yeşile çalan bir renk, hiç kokusu yok. Peçete üzerinden elime alıp bakmak istedim. Peçeteden elime alınca rengi değişti şeffaf-beyaz karışık sümüksü kıvamdaydı. Peçete beyaz olduğu için mi sarı göründü acaba? Bir enfeksiyon olabilir mi? Daha önce bu şikayetim için muayene oldum fakat doktorum bir şeyin yok normal dedi. Acaba doktorum enfeksiyonu görememiş olabilir mi? Cevap için şimdiden teşekkürler.

14 Ağustos 2021 16:11
Op. Dr. Ayşecan Enmutlu Doktora Sor

Op. Dr. Ayşecan Enmutlu tarafından cevaplandı.

İlişki sırasında gelen sıvı

Hocam merhabalar benim ilişki sonrası peçeteyle vajinamı sildiğimde sarımtırak bir akıntı oluyor. Yani ilişki sırasında gelen sıvı şeffaf gibi ama peçeteye bulaşınca sarımsı gibi görünüyor. Hafif tatlı-ekşi gibi bir koku da var. Bakireyken de oluyordu evlendim hala devam ediyor. Ağrı, yanma, sızlama, kaşıntı gibi başka hiçbir sorun yok. Acaba sorun nedir tahmini bir cevap verebilir misiniz? Cevap için teşekkürler

12 Ekim 2020 14:15
Op. Dr. Ayşecan Enmutlu Doktora Sor

Op. Dr. Ayşecan Enmutlu tarafından cevaplandı.

İlişki sırasında lastik gibi

Merhabalar hocam. Benim bir sorum olacak. İlişki sonrasında benim vajinamdan aşağı yukarı mercimek tanesi kadar bir kaç tane olmak üzere lastik gibi kuru cisimler çıkıyor (oyun hamuru kıvamında ve o gibi kuru). Eşimin penisinin dibinde de bunlar oluyor. Islak mendille silerken farkediyoruz. Acaba vajinal akıntılar mı kuruyarak böyle lastik gibi oluyor? Cevap için teşekkür ederim.

25 Eylül 2020 12:07
Op. Dr. Ayşecan Enmutlu Doktora Sor

Op. Dr. Ayşecan Enmutlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube