Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Korunmasız ilişki

Merhaba, 22 yaşındayım. 13 kasım günü erkek arkadaşımla korunmadan ilişki yaşadım. 30 kasımda regl oldum. Ama sanki kan rengi normalden daha farklıydı. Uzunluk olarak her zamanki gibi 6 gün sürdü ama miktar olarak daha azdı öncekilere göre. 3 gündür açık kahverengi renginde akıntım oluyor. Bu normalde regl dönemimden hemen önce olurdu. Ama bu kez regl olmama 16 gün varken oldu. Herhangi bi devlet hastanesine gitmekten korkuyorum, daha doğrusu utanıyorum. Ama herşeyin normal olduğundan da emin olmak istiyorum. Hamile olma riskim var mı?

19 Aralık 2018 18:09
Prof. Dr. Fulya Dökmeci Doktora Sor

Prof. Dr. Fulya Dökmeci tarafından cevaplandı.

adet öncesi kanlı akıntı

Merhaba Fulya Hocam . Nişanlımla 16 Ağustosda sürtünme yoluyla ilişkiye girdik içeri boşalma olmadı ve şuana kadarda her ay adet gördüm zaten. 8 gün önce tekrar ilişki oldu. Fakat göğsüme boşaldı yıkadım ve kuruladım hemen ardından tuvalete gittim. Acaba elimde sperm kalmış mıdır kaldıysa da gebelik ihtimali var mıdır ? adetime 3 gün var. ama o günden sonra hep koyu kahverengi ve damla damla şeklinde kanlı akıntım oluyor. Gebelik olabilir mi bu akıntılarım ? yoksa adet olmama yakın normal bir şey mi ? kasık ağrılarım var . çok korkuyoruz :(

28 Ekim 2017 23:35
Prof. Dr. Fulya Dökmeci Doktora Sor

Prof. Dr. Fulya Dökmeci tarafından cevaplandı.

Adet dışı kanama

Merhaba doktor hanım. 21 yaşında bekar biriyim. Adetlerim düzenli olmasına ragmen son adetimden yaklaşık 10 gün sonra kanama yaşadım. Ayrıca bu kanamalar bir gün gelip bir gün gelmiyor. Bir gün kan bir gün beyaz akıntı geliyor. Ne yapmam gerekiyor sizce nedendir. Teşekkür ederim.

27 Temmuz 2016 02:41
Prof. Dr. Fulya Dökmeci Doktora Sor

Prof. Dr. Fulya Dökmeci tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube