Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Ultrason sonucu

Ultrason sonucumda sağ overde 6 7 AF sol overde 4 5 AF endometrium Eko yankısı düzensiz total kalınlık 12 2 mm dir. Kitle ve kiste rastlanmamıştır. Çıktı. Bu sonuç ne demek? AMH: 0,67 çıktı. Fsh: 11,46. Ultrason sonucumu yorumlar mısınız?

16 Temmuz 2015 23:49
Op. Dr. Hilal Bayram Doktora Sor

Op. Dr. Hilal Bayram tarafından cevaplandı.

tup bebek tedavisi

Merhaba ben n semiha sakir kadin dogum hastanesinde tuo bebek tedavisine basladim uc yillik evliyim kendiliginden olusan iki gebeligim kalp atislari duyulmadi sonra yedi haftada daha sonra ben yumurta takipleri yaptirdim ve sonuc alamadim tum tahlil aonuclarrimda birsey saptanmadi. Ve iki kere asilama yaptirdim tutmadi ve sonrq kendiligkmden hamile kaldim kimyasal gebelik simdi ise tup bebk ge basladim siZe sorum tup bebk oncesi benim rahmimden parca alindi bu neden bren bu ay ignere baslicaktim dogum kontrol hapi qlarista kullandim on fun gwcti ve adet gormwdim tahlil ostedi doktorum E2 yuksek cikti baslamadik igenelee korkuttu beni neden yiksektir bu deger adet gormedim diyemi acaba bu dogum kontrol haplari geciktirme yaparmi kulaktam dol...

6 Nisan 2014 14:54
Op. Dr. Hilal Bayram Doktora Sor

Op. Dr. Hilal Bayram tarafından cevaplandı.

Açık ameliyat ve süreci

Merhaba , Ben 4gün önce laporoskopi diye girdiğim safra ameliyatından açık ameliyat olarak çıktım. Ameliyat esnasındaki aksaklık nedeniyle doktor ameliyattan çıkarak aileme açık ameliyat olacağını bildirmiş, açınca da göbek fıtığının da gözükmesi nedeniyle ona da gerekli müdahale yapılmış. Ben laporoskopi yapılacağı için kısa sürede tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum, fakat ameliyatın türü değiştiği için sizce ne kadar beklemeliyim? Laporoskopi için açılan 4deliğin dikişi ve dikine estetik dikişim var 10cm lik kadar açık ameliyat için açılan.

29 Aralık 2013 20:52
Op. Dr. Hilal Bayram Doktora Sor

Op. Dr. Hilal Bayram tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube