Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

tup bebek basarisizligi

Merhaba hocam 1 adet normal hamilelik ve dogum sonrasinda 3 adet normal hamilelik ve 2 kurtaj bir sezeryan sonrasi ki bebekleri kaybettim 1,5 yildir 2 asilama 1 tup bebek( 2 adet blastokist 4aa ve3ab) embriyo ile hamile kalamadim size sormak istedigim rahimde sezeryan dolayisiyla yapisiklik olma ihtimali varmidir birde tup bebk hemsirem transfer sirasinda bunu fark ederdik sikinti yok dedi acaba histeroskopi olmalimiyim yardiminizi rica ederim.

7 Mart 2016 15:12
Op. Dr. Alper Şişmanoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Alper Şişmanoğlu tarafından cevaplandı.

Yumurta rezervesi ve azosprem

Slm dr bey size bişi sormak istiyorum geçen sene ilk tüp bebek denemesi yaptık tutmadı ocak 12 sinde yine iğne ye başladım 10 gün sonra yumurta gelişmedi dediler sonlardilar ama başladıgim gun 5 yumurta vardi kafam cok karıştı verdigi iğneyle mi alakalı ?gonal f 75 ml menupur iki toz bi su Birde 12 ocaktan bu yana daha adet göremedim iğnedenmi kaynaklandı stresten mi biraz takintili birisiyim ltfn cvp verirseniz sevinirim

26 Şubat 2016 22:15
Op. Dr. Alper Şişmanoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Alper Şişmanoğlu tarafından cevaplandı.

Tüp bebek şansı

Tüp bebek şansı Ultrason sonucumda sağ overde 6 7 AF sol overde 4 5 AF endometrium Eko yankısı düzensiz total kalınlık 12 2 mm dir. Kitle ve kiste rastlanmamıştır. Çıktı. Bu sonuç ne demek? AMH: 0,67 çıktı. Fsh: 11,46. Ultrason sonucumu yorumlar mısınız? Tüp bebek şansım nedir?Yaşım 27.

21 Temmuz 2015 16:33
Op. Dr. Alper Şişmanoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Alper Şişmanoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube