Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Rahim kalınlaşması

Sevim hanım merhaba bana rahim kalınlaşması teşhisi konuldu ciddi bir rahatsızlık olduğunu söyledi ve bana adet geciktirici hap verdi 3 ay kullanıp sonra kontrole gelmemi söyledi dr sizin öneriniz ne ne yapmalıyım

20 Şubat 2020 01:12
Op. Dr. Sevim Turhan Doktora Sor

Op. Dr. Sevim Turhan tarafından cevaplandı.

Rahim kalınlaşnası

Merhaba hocam. Ben 33 yaşındayım 8 yaşında bir kızım var kızım olduktan sonra hiç korunmadık ama ikinci çocuğum olmadı bütün tahlillerimiz normaldi rahim filmi bile çektirdim normaldi.Fakat 3 gün önce doktorum ciddi anlamda rahim kalınlaşmam olduğunu söyledi.adetlerim düzenli fakat 10 gün sürüyor ve çok kanamalı oluyor ve kasık ağrım çok oluyor. Bana progestan ve asprin tedavisi verdi. Sizinde görüşünüzü alabilirmiyim.

18 Eylül 2016 00:26
Op. Dr. Sevim Turhan Doktora Sor

Op. Dr. Sevim Turhan tarafından cevaplandı.

Rahim kalinlasmasi

Iyi gunler doktor hanim annem 41 yasinda rahim kalinlasmasi sikayeti yasadigi donemde hamile kaldi bebek gelismedigi icin kalbi durdu ayni zamanda troid hastasi annem.bebegin kalbi durunca kurtaj oldu bugun 65. Gun olmasina ragmen adet olmadi 15 gun once adet sokturucu igne vurundu henuz adet gorulmedi bir hafta once kan tahliliylr gebelik testi yaptirdi test sonucu hcg 0.1 fakat suan kasik agrisi ve mide bulantisi yasadigini soyluyor bu kadar uzun sureli adet olmamasinin ve ignenin ise yaramama sebebi ne olabilir. Simdidrn ilginiz icin tesekkur ederim.iyi calismalar.

5 Mayıs 2016 14:56
Op. Dr. Sevim Turhan Doktora Sor

Op. Dr. Sevim Turhan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube