Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Rahim duvari inceligi

Rahim duvari inceligi Öncelikle Merhaba. Kısa bir süre önce vajina bölgem de kaşınma ve akıntı vardı hijyenik bir şekilde bakmama rağmen doktora gittiğimde idrar tahlili ve beni ultrason aldılar önemli birşey olmadığını ama sadece rahim duvarının ince olduğunu söyledi doktor hanım ilaç alıp kullandım bu rahim duvarının inceligiyle alakalı bir fikrim yoktu internet ten araştırdım bebek olmasını falan engelliyormus hatta kanser bile yazıyordu bu ne kadar doğru ve şuanda istemsiz birsekildee ateşlenmelerim var avuç içleri ayaklarım sırtım her yerimde ateşlenmelerim var yaşım 21 stres falan edebileceğim hiç birşey yok o yüzden bu konuyu stresle alakalı bulmuyorum sizden cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

15 Haziran 2016 02:30
Op. Dr. Erkan Akan Doktora Sor

Op. Dr. Erkan Akan tarafından cevaplandı.

Rahimde şişlik

merhaba Hocam 21 yaşındayım. Rahim iç dudağında küçük kırmızı şişlik var . Sivilce diye düşünüyordum ama 2-3 hafta oldu geçmedi.Dokunmadıkça ağrı yok dokununca ağrıyor. Ne yapmam gerekir Hocam . Şimdiden teşekkür ederim saygılar ..

15 Nisan 2016 12:53
Op. Dr. Erkan Akan Doktora Sor

Op. Dr. Erkan Akan tarafından cevaplandı.

rahim yokluğu

İyi akşamlar. Kadın doğum doktoru veya ürolog normal ultrason ile karına baktığında rahim yokluğunu anlayabilir mi? Yoksa vajinal muayene haricinde anlaşılmaz mı?

13 Aralık 2015 23:06
Op. Dr. Erkan Akan Doktora Sor

Op. Dr. Erkan Akan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube